KING BET Τρίτης 4 Iανουαρίου

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ δυνατό τρόπο μπήκε το 2011 στη στοιχηματική μας ζωή. Σχεδόν όλα τα φαβορί πέρασαν στο προηγούμενο κουπόνι και με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, πάμε να δούμε τι έχουμε για το ερχόμενο τριήμερο. Και τι δεν έχουμε… Πλήρεις αγωνιστικές στα δύο κορυφαία ελληνικά πρωταθλήματα, στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Α’ Ιταλίας, ρεβάνς στη φάση των «16» στο Κύπελλο Ισπανίας! Κουπόνι – πειρασμός δηλαδή.
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ από το δικό μας πρωτάθλημα, τη Σούπερ Λίγκα, όπου διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός περιμένει τον Ηρακλή στο Φάληρο, ξέροντας ότι αν ο Παναθηναϊκός αφήσει βαθμούς στην Ξάνθη, έχει την ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο. Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ παίρνει μαζί του 4.000 κόσμο για το κοντινό ταξίδι στις Σέρρες, ο Αρης υποδέχεται την Καβάλα, ενώ η 16η αγωνιστική περιλαμβάνει και πολύ κρίσιμους αγώνες για τη σωτηρία.

ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα βλέμματα στρέφονται στο «Εμιρεϊτς», όπου Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι θα μονομαχήσουν για μια θέση στην πρώτη δυάδα, ενώ η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Στόουκ. Εκτός έδρας αποστολές για Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ, σημαντικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που εμπλέκονται στη μάχη της παραμονής.
ΣΕ ΔΡΑΣΗ επιστρέφουν οι Ιταλοί. Η πρώτη αγωνιστική του 2011 φέρνει τη Μίλαν στο πρώην… σπίτι του προπονητή της, Μαξ Αλέγκρι, στη Σαρδηνία απέναντι στην Κάλιαρι. Ντεμπούτο για τον Λεονάρντο στον πάγκο της Ιντερ με αντίπαλο την εντυπωσιακή Νάπολι, ενώ η Λάτσιο πηγαίνει στη Γένοβα για την αναμέτρηση με την Τζένοα, έχοντας νωπές τις μνήμες από την περσινή επίσκεψή της, που ουσιαστικά της χάρισε την κράτησε στην κατηγορία.
Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ τους τρεις φετινούς στόχους της Μπαρτσελόνα… κινδυνεύει, καθώς οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν την Μπιλμπάο στη χώρα των Βάσκων, με την οποία είχαν φέρει 0-0 στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ισπανίας.  Κι αν για την Μπάρτσα η αυριανή μάχη στο «Σαν Μαμές» προμηνύεται δύσκολη, δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Ρεάλ, που πάει στο Λεβάντε για τουρισμό και πειράματα, μετά το 8-0 του πρώτου αγώνα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ, πλήρεις αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά και παρασκήνιο για όλους τους αγώνες του κουπονιού θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις