KING ΒΕΤ Παρασκευής 7 Ιανουαρίου

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδιαφέρον κουπόνι έχουμε μπροστά μας για αυτό το τετραήμερο. Και ας μην έχει αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Εχει όμως Κύπελλο και μάλιστα με ένα μεγάλο ντέρμπι. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δίνουν ραντεβού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ» για ένα εισιτήριο στους «32» της διοργάνωσης. Σε μια διοργάνωση που κατά καιρούς έχουν γίνει τεράστιες εκπλήξεις, την… κορυφαία 11άδα των οποίων παρουσιάζει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 12). Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα εντυπωσιακό στοιχείο που αφορά τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε άρθρο του Γιώργου Δήμητσα στη σελίδα 23.

ΚΥΠΕΛΛΟ, όμως, δεν έχει μόνο η Αγγλία. Εχει και η Σκωτία και η Γαλλία. Κι εκεί υπάρχουν αμφίρροπα ματς που αναμένεται να προσελκύσουν το στοιχηματικό κοινό, εξάλλου μια μεγάλη κατηγορία παικτών επιλέγουν αυτές τις διοργανώσεις για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους. Από την άλλη, τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά στη Σούπερ Λίγκα, την Ιταλία, την Ισπανία, επαναρχίζει η Πορτογαλία, ενώ σέντρα έχουμε στην Κλαουσούρα του Μεξικού.

Ας τα δούμε με τη σειρά. Στο ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγεται η 17η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην Κέρκυρα, τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο άδειο ΟΑΚΑ τον Αρη, την ΑΕΚ να εκστρατεύει στις Σέρρες και τον ΠΑΟΚ να περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Στην Ιταλία, μετά τα χτεσινά παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής, την Κυριακή υπάρχει ένα σπουδαίο ματς στο «Σαν Πάολο», όπου η Νάπολι φιλοξενεί τη Γιουβέντους, στον Νότο αγωνίζεται και η Ιντερ, απέναντι στην Κατάνια, ενώ η Μίλαν και η Λάτσιο έχουν εύκολες αποστολές κόντρα σε Ουντινέζε και Λέτσε αντίστοιχα.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, η Μπαρτσελόνα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λα Κορούνια στη Γαλικία, η Ρεάλ κοντράρεται με την πάντα επικίνδυνη Βιγιαρεάλ, ενώ στο Αλικάντε αγωνίζεται η Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο τη Χέρκουλες. Στην Πορτογαλία παίζουν Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπράγκα, Πόρτο (εντός με Μαρίτιμο) και Μπενφίκα (εκτός με Λεϊρία) έχουν σαφές προβάδισμα για νίκη, ενώ στο Μεξικό ξεκινά η Κλαουσούρα, αφιέρωμα στην οποία έχει κάνει ο Βαγγέλης Λυκάκης (σελ. 70-71).

Στην King Bet που κυκλοφορεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις