KING ΒΕΤ Παρασκευής 11 Mαρτίου

ΕΝ ΜΕΣΩ των αγώνων ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και των οκτώ αναμετρήσεων στο Γιουρόπα Λιγκ (την άλλη εβδομάδα οι επαναληπτικοί), έχουμε μπροστά μας ένα κουπόνι με τεράστιο ενδιαφέρον. Πρώτον, γιατί όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη των πρωταθλημάτων, τόσο φουντώνουν οι μάχες σε όλα τα μέτωπα και δεύτερον, γιατί περιλαμβάνει μεγάλα ντέρμπι, που θα κρίνουν πολλά, κυρίως όμως θα εξασφαλίσουν στις ομάδες που θα νικήσουν το καλύτερο δυνατό φινάλε.



ΑΡΧΗ από τη Σούπερ Λίγκα, που ενδέχεται να αναδείξει πρωταθλητή από τα μέσα Μαρτίου. Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί στο «Καυτανζόγλειο», τότε το ματς του Ολυμπιακού στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής δεν θα έχει βαθμολογικό κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Ωστόσο, οι προβολείς πέφτουν στους αγώνες των ομάδων που εμπλέκονται στον υποβιβασμό, μεταξύ αυτών και το Πανιώνιος – Λάρισα, που θα δείξει ποιο είναι το όριο σωτηρίας.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ δεν υπάρχει πρωτάθλημα, καθώς διεξάγονται οι τέσσερις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ κοντράρονται στο «Ολντ Τράφορντ» για ένα εισιτήριο στην τετράδα, αλλά η ομάδα που θα επικρατήσει θα πάρει και ψυχολογική ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η Ντόρτμουντ έχει… εξαφανιστεί και καλπάζει προς τον τίτλο, όμως η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Μπάγερν ότι ο Φαν Γκάαλ αποχαιρετά το Μόναχο σε δύο μήνες, οι Βαυαροί υποδέχονται το ταλαιπωρημένο Αμβούργο. Μάιντζ – Λεβερκούζεν, Σαν Πάουλι – Στουτγάρδη και Βέρντερ – Γκλάντμπαχ τα άλλα τρία κορυφαία ματς του τριημέρου.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Μπρέσια και Ιντερ ανοίγουν σήμερα την αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει και το ντέρμπι μίσους στη Ρώμη ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο, ένα ματς που καθηλώνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και όχι μόνο την Αιώνια Πόλη. Ντέρμπι και στη Γαλλία (Ρεν – Μαρσέιγ), στην Αυστρία (Αούστρια – Ραπίντ), στην Ισπανία (Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα) και σπουδαία ματς σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην Κing Bet της Παρασκευής.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις