KING BET Τρίτης 29 Μαρτίου

ΤΟ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΙΚΟ 1-0 στη Μάλτα και η ήττα της Κροατίας έφεραν την Εθνική μας στην 1η θέση του ομίλου και πλέον είναι στα χέρια της η απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012. Ωστόσο, η πολύ άσχημη εμφάνιση των διεθνών μας σχολιάστηκε το τελευταίο διήμερο και είναι κάτι που ο Φερνάντο Σάντος πρέπει να αναζητήσει λύσεις ενόψει της τελικής ευθείας σε τούτη τη διοργάνωση. Μια πρώτη ευκαιρία για τον Πορτογάλο προπονητή δίνεται στο φιλικό με την Πολωνία στο Φάληρο, όπου η Εθνική μας αναμένεται να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς στη Βαλέτα, έχοντας ως στόχο – πέρα από τη νίκη- και την καλή εμφάνιση.
 
ΣΤΟ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ κουπόνι περιλαμβάνονται ορισμένα ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια, αλλά και 10 αγώνες από τα προκριματικά του Euro, μεταξύ αυτών και το Ισραήλ – Γεωργία που συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο (6ο) με την Εθνική μας. Ξεχωρίζουν ακόμα το Τουρκία – Αυστρία, το Ολλανδία – Ουγγαρία και το Λιθουανία – Ισπανία, ενώ από τα φιλικά το Γαλλία – Κροατία, το Κύπρος – Βουλγαρία, το Γερμανία – Αυστραλία, το Πορτογαλία – Φινλανδία και το Κόστα Ρίκα – Αργεντινή.
 
ΤΕΛΟΣ, αυτό το τριήμερο διεξάγονται και αγώνες από τις τρεις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, από τη Σκωτία και το Λιμπερταδόρες. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.
 
* Ραντεβού την Παρασκευή με φουλ κουπόνι και ματς – φωτιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις