KING BET Τρίτης 8 Μαρτίου

ΠΟΛΛΟΙ από μας (ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις) θα ήθελαν αυτό το ζευγάρι στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ωστόσο η μία θα αποχαιρετήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπαρτσελόνα και Αρσεναλ συγκροτούν το κορυφαίο ζευγάρι στη φάση των «16» και υπόσχονται σούπερ θέαμα, όπως άλλωστε στο πρώτο ματς, όπως και στα δύο περσινά ματς, όπως και στον τελικό το 2006, όπως λογικά θα συμβαίνει κάθε φορά που οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρώνται σε επίσημο αγώνα.



Η Σαχτάρ υποδέχεται τη Ρόμα, με τους Ουκρανούς να έχουν «προίκα» τη νίκη τους στη Ρώμη. Η Τότεναμ καλείται να ολοκληρώσει την έκπληξη απέναντι στη Μίλαν μετά το 1-0 του «Σαν Σίρο», ενώ η Σάλκε περιμένει τη Βαλένθια, σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι, όπως φάνηκε και στο 1-1 του «Μεστάγια». Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε τι δείχνουν τα σκορ των πρώτων αγώνων ενόψει των ρεβάνς. Ο Κοσμάς Παπαϊωάννου μάζεψε όλα τα αποτελέσματα την τελευταία 7ετία στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα παρουσιάζει.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ μπαίνει στην τελική ευθεία και το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς διεξάγονται τα πρώτα ματς της φάσης των «16». Πολύ σημαντικά «σταυρώματα», με συλλόγους που έχουν μεγάλη ιστορία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά και ομάδες με τεράστια δυναμική και πολύ χρήμα.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου υπάρχει πλήρης δράση από τα μικρά πρωταθλήματα της Αγγλίας (συν ένα ματς από την Πρέμιερ Λιγκ), εξ αναβολής αγώνες από τη Σκωτία, μία αναμέτρηση από την Αυστρία, ενώ συνεχίζεται το Λιμπερταδόρες με τη διεξαγωγή 9 αγώνων. Θα βρείτε προτάσεις, αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, πίνακες, πλούσια στατιστικά, επιλέξτε τα ματς που θα ποντάρετε και καλή επιτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις