KING ΒΕΤ Παρασκευής 18 Mαρτίου

ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα, μετά την… παρένθεση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Ευτυχώς, βέβαια, για τις περισσότερες ομάδες υπάρχει διακοπή την άλλη εβδομάδα λόγω των προκριματικών στο EURO 2012 και οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της τελικής ευθείας. Το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας περιλαμβάνει σπουδαία ματς, μεταξύ αυτών και αρκετά ντέρμπι. Ξεκινάμε από τη Σούπερ Λίγκα, όπου δεσπόζει η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ, στη δεύτερη… απόπειρα των «ερυθρόλευκων» να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι αγώνες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στα μέτωπα των πλέι-οφ και της παραμονής.

ΕΥΚΟΛΕΣ σχετικά αποστολές για τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, εντός έδρας ματς για την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα Ντόρτμουντ, έξοδος για τη Μίλαν που οδηγεί την κούρσα στην Ιταλία, τοπικά ντέρμπι σε Ισπανία (Ατλέτικο – Ρεάλ) και Τουρκία (Γαλατά – Φενέρ), τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο πριν από τα πλέι-οφ, κλάσικο στη Γαλλία (Μαρσέιγ – Παρί), ενώ αυτή το Σ/Κ ξεκινά η Νορβηγία, για την οποία θα βρείτε αφιέρωμα του Γιάννη Γεωργόπουλου (σελ. 90-91). Επίσης, ο Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει όλες τις ομάδες του νέου πρωταθλήματος στην Αμερική, που ουσιαστικά κάνει… πρεμιέρα αύριο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

* Με ένα 8σέλιδο αφιέρωμα μπαίνει σήμερα η KINGBET στον κόσμο των κυνοδρομιών. Διαβάστε πρώτοι για τα monitor games που έρχονται την Τρίτη και μάθετε τα μυστικά του νέου αυτού παιχνιδιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις