KING ΒΕΤ Παρασκευής 25 Mαρτίου

ΟΠΩΣ ακριβώς το έγραψε ο Billaras στο φύλλο της Τρίτης: «Το τελευταίο πιτ στοπ. Το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας είναι το τελευταίο πριν από την τελική ευθεία. Μπαίνουμε να αλλάξουμε… λάστιχα και να γκαζώσουμε μετά». Το… ρεπό που έχουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μας υποχρεώνει να στρέψουμε το βλέμμα μας και τη μελέτη μας στα προκριματικά του Euro 2012, εκεί όπου διεξάγονται αγώνες από όλους τους ομίλους. Για την αποστολή της Εθνικής μας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Η νίκη επί της Μάλτας θα μας κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης, περιμένοντας ωστόσο και ένα δώρο από την Τιφλίδα, καθώς η πρωτοπόρος Κροατία δοκιμάζεται απέναντι στη Γεωργία. Αλλωστε, ο Φερνάντο Σάντος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: «Οφείλουμε να πάρουμε 6 βαθμούς από τα δύο ματς με τη Μάλτα (αύριο και στις 4 Ιουνίου) ώστε να διασφαλίσουμε τη 2η θέση και να κοιτάξουμε πιθανές απώλειες των Κροατών στο κυνήγι της πρωτιάς».

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ την αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας στη Βαλέτα, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ματς. Οπως το βρετανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ουαλία και την Αγγλία (100ή μεταξύ τους κόντρα) και το σκανδιναβικό ντέρμπι ανάμεσα στη Νορβηγία και τη Δανία, ενώ η Ιταλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επικίνδυνη Σλοβενία.

ΤΟΥΤΟ ΤΟ τετραήμερο όμως δεν παίζουν μόνο Εθνικές ομάδες. Πλήρης δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Σκωτίας, στη Β’ Ιταλίας, στη Β’ Ισπανίας, στην Ιρλανδία, στην Αργεντινή και την Αμερική, σε ένα κουπόνι που έχει δυνατά στηρίγματα και ευκαιρίες για δυνατά πονταρίσματα.

Nα ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επιλογές σας, να ανανεώσουμε το ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη!

• Η KINGBET μπήκε στον 5ο χρόνο της ζωής της. Σε μια πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, εμείς προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποδώσουμε τη δική σας εμπιστοσύνη και να σας παρέχουμε την πληρέστερη ενημέρωση. Ευχαριστούμε από καρδιάς…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις