KING ΒΕΤ Παρασκευής 4 Mαρτίου

ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑΣ πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Η διαφορά δυναμικότητας μεγάλη, οι στόχοι τους διαφορετικοί, ωστόσο κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση αποτελεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στην Ευρώπη. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ραντεβού μεθαύριο στο «Ανφιλντ», σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Καταρχήν, έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά την ήττα της Τρίτης από την Τσέλσι, η Μάντσεστερ δεν έχει πολλά περιθώρια για νέα γκέλα, με την Αρσεναλ σε απόσταση τεσσάρων βαθμών, αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Και η Λίβερπουλ όμως «καίγεται» για τη νίκη, καθώς παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για να διατηρήσει τη θέση της στην 6άδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, για τους «ρεντς» υπάρχει και μεγαλύτερο ίσως κίνητρο. Θα επιδιώξουν να φράξουν το δρόμο της Μάντσεστερ προς τον τίτλο, ώστε η αιώνια αντίπαλός τους να μη φτάσει τα 19 πρωταθλήματα και τους ξεπεράσει στη γενική κατάταξη με τις κορυφαίες ομάδες σε κατακτήσεις.

Kαταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί επιλέξαμε στο εξώφυλλο αυτό το μεγάλο ντέρμπι, χρησιμοποιώντας μια κλασική φωτογραφία από δίσκο των Beatles και αντικαθιστώντας τα τέσσερα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος με τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πόλη του Λίβερπουλ: τον Κάραγκερ και τον Τζέραρντ, τον Οουεν που έκανε μεγάλη καριέρα με τους «ρεντς» και τον Ρούνεϊ που έφτιαξε το όνομά του σ’ αυτή την πόλη, φορώντας τη φανέλα της Εβερτον.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ματς. Οπως το Γιουβέντους – Μίλαν στην Ιταλία, το Μαρσέιγ – Λιλ στη Γαλλία, το Αγιαξ – Αλκμααρ στην Ολλανδία, ενώ σε όλα τα πρωταθλήματα έχουμε κρίσιμους αγώνες, σε μια εποχή που όλες οι ομάδες φορτσάρουν για να πλησιάσουν τους στόχους τους.

Σήμερα ξεκινά και η νέα σεζόν στην Ιρλανδία (σχετικό αφιέρωμα στις σελίδες 40-41) και επαναρχίζει η Δανία μετά τη χειμερινή διακοπή (σελ. 88). Αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, πίνακες, στην King Bet που κυκλοφορεί!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλό τριήμερο. Ραντεβού πάλι την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις