KING BET Τρίτης 15 Μαρτίου

ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ μέρες έχουν περάσει από τα ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Σ’ αυτό το διάστημα έγιναν πολλές και μεγάλες εκπλήξεις, οι δύο «αιώνιοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, ενώ ένας εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ δεν θα δώσει το «παρών» στον τελικό. Αντίθετα, εκεί θα βρεθεί είτε ο Ατρόμητος είτε ο Ολυμπιακός Βόλου, ομάδες που ουδείς υπολόγιζε πριν από λίγους μήνες. Οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ξεχωρίζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς θα βγει το ζευγάρι που θα δώσει ραντεβού στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ περιμένει την ΑΕΚ, με το 0-0 της Αθήνας να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, όπως αμφίρροπο είναι και το ζευγάρι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο, μετά το 2-1 του Περιστερίου.


ΡΕΒΑΝΣ όμως δεν έχουμε μόνο στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Σάλκε και Σαχτάρ περιμένουν τις άλλες τέσσερις ομάδες που θα περάσουν σήμερα και αύριο, συγκροτώντας την προημιτελική φάση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μαρσέιγ, η Μπάγερν την Ιντερ, η Ρεάλ φιλοξενεί τη Λυών και η Τσέλσι την Κοπεγχάγη. Χαρακτηριστικό και των τεσσάρων αυτών αναμετρήσεων είναι ότι όλοι οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ παίρνει την Πέμπτη το Γιουρόπα Λιγκ, με τις ρεβάνς στη φάση των «16». Οπως φάνηκε από τα πρώτα ματς την περασμένη Πέμπτη, οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές στα περισσότερα ζευγάρια και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Τι άλλο έχει το κουπόνι; Εξ αναβολής αγώνες από τις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία, Κύπελλο και πρωτάθλημα στη Σκωτία, Κύπελλο στο Βέλγιο, την έναρξη της σεζόν στην Αμερική με ένα ματς και 11 αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΣΤΗΝ ΚΙΝG BET της Τρίτης θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, πλούσια στατιστικά και πίνακες για όλους τους αγώνες του κουπονιού. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις