KING BET Τρίτης 22 Μαρτίου

ΚΟΥΠΟΝΙ τεσσάρων ημερών (καθότι την Παρασκευή τα πρακτορεία είναι κλειστά λόγω της Εθνικής Εορτής) είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Λίγες οι επιλογές (τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν… ρεπό), καθώς οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για τα ματς των Εθνικών ομάδων, στην προκριματική φάση του EURO 2012, ωστόσο δεν λείπουν ορισμένα κρίσιμα παιχνίδια, τόσο από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας όσο κυρίως από το Λιμπερταδόρες.

ΠΑΝΤΩΣ, το ενδιαφέρον των Ελλήνων… μετατοπίζεται τούτη τη βδομάδα στο μπάσκετ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπαίνουν στη μάχη των πλέι οφ για δύο εισιτήρια στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Σιένα στο Φάληρο, έχοντας σαφές προβάδισμα για το… 1-0, ενώ οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, την Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στην Κing Bet της Τρίτης θα βρείτε αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά, πίνακες για όλους τους αγώνες του κουπονιού, έξτρα θέματα για τους πράκτορες και η αφίσα διαμαρτυρίας της ΠΟΕΠΠΠ, κυνοδρομίες, ιπποδρομίες και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις