KING ΒΕΤ Παρασκευής 15 Ιουλίου

ΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ μπαίνει από σήμερα στη στοιχηματική μας ζωή. Ενα άθλημα-έρωτας για τους Αμερικανούς, ένα άθλημα-άγνοια για τους Ελληνες. Οχι όμως και για τον Γιάννη Ψαράκη, ο οποίος κατέγραψε όλα όσα χρειάζεται να μάθουμε. Από το πώς παίζεται αυτό το σπορ με τα ρόπαλα, τις βαριές μπάλες και τα καπελάκια μέχρι και το πόσο συχνά υπάρχουν αγώνες (κάθε μέρα), αλλά και πληροφορίες για τον κάθε πίτσερ (για το τι εστί πίτσερ και τα συναφή στις σελίδες 59-61).

Η ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ αργεί ακόμη να ξεκινήσει (5 Αυγούστου), όμως σήμερα έχουμε την έναρξη της αμέσως κατώτερης κλίμακας της Γερμανίας. Εκεί που συναντάμε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και τη Σαν Πάουλι που έπεσαν από τα «σαλόνια», τις Ντούισμπουργκ, Γκρόιτερ Φιρτ, εκ των φαβορί για άνοδο, αλλά και τις Ντιναμό Δρέσδης, Μπράουνσβαϊγκ που επανήλθαν. Οι κινήσεις στο παζάρι των μεταγραφών, οι προσδοκίες των ομάδων, αλλά και οι εκτιμήσεις για το ποντάρισμα στην πρώτη αυτή αγωνιστική, μέσα από τη ματιά του Νίκου Πασβάντη (σελ. 19-23).

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ Β’ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ έρχεται και η έναρξη τριών ακόμη πρωταθλημάτων. Ο Κώστας Φίλιος μας βάζει στο παιχνίδι για το τι θα δούμε φέτος στην Αυστρία, ξεκινώντας από εκεί που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν (πριν από ενάμιση μήνα συγκεκριμένα), το ματς δηλαδή της Σάλτσμπουργκ με την Αούστρια Βιέννης, ομάδες που δίνονται ως τα πρώτα φαβορί για κατάκτηση του τίτλου.

ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, η Γιούνγκ Μπόις φιλοδοξεί να σπάσει την κυριαρχία της Βασιλείας, με τη Ζυρίχη, όπως πάντα, να καιροφυλακτεί. Στην τέταρτη πρεμιέρα αυτού του τετραημέρου, έχουμε την Κοπεγχάγη να φιλοξενείται από τη Σοντέρισκε. Η πρωταθλήτρια Δανίας πλήρωσε από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν εκείνους που την είχαν εμπιστευτεί για κατάκτηση (το πήρε με 26 βαθμούς διαφορά) και προσφέρεται τώρα στο 1.30 να επαναλάβει την επιτυχία της, αν και ο Μίλτος Ζωγράφος μάς εφιστά την προσοχή και στην… κοιμώμενη κυρία, Μπρόντμπι.

Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ είναι η αντίπαλος της Αργεντινής στη νοκ άουτ φάση του Κόπα Αμέρικα, η Παραγουάη αυτή της Βραζιλίας. Τα δύο μεγάλα ονόματα αυτών των ζευγαριών έχουν εξασφαλίσει ότι δεν θα συναντηθούν μέχρι τον τελικό, όμως θα πρέπει να πιστοποιήσουν ότι έχουν και τα… άντερα να φτάσουν ως εκεί. Ολα αυτά τα ενδιαφέροντα, μαζί με τα υπόλοιπα τρέχοντα πρωταθλήματα της περιόδου, τα ρεπορτάζ για τις κυνοδρομίες, τις ιπποδρομίες και γενικά όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θα τα βρείτε στην King Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις