KING BET Τρίτης 5 Ιουλίου

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώτοι αγώνες του Κόπα Αμέρικα επιβεβαίωσαν όσους έλεγαν ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι «καμένοι» από την εξαντλητική σεζόν που προηγήθηκε και ότι οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο πιστεύουμε. Τόσο το 1-1 της Αργεντινής (σημειώστε ότι και τις 16 φορές που κατέκτησε ένα τρόπαιο -2 Παγκόσμια Κύπελλα και 14 Κόπα Αμέρικα- ουδέποτε ξεκίνησε με γκέλα…) όσο και το 0-0 της Βραζιλίας (8ο under σε 10 αγώνες με τον Μενέζες στον πάγκο) προκάλεσαν αίσθηση και, κυρίως, πλήγωσαν όσους έψαχναν κάποια μικρά σημεία για να συμπληρώσουν το παρολί τους στο προηγούμενο κουπόνι. Μοναδικό ματς που το παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον ήταν το Παραγουάη – Ισημερινός, αλλά από τη στιγμή που ούτε εδώ είδαμε γκολ, θα το ξεχάσουμε σύντομα (αν δεν το έχουμε ήδη ξεχάσει…).

ΑΣΦΑΛΩΣ, η συνέχεια της διοργάνωσης δεν θα κινηθεί σε τόσο ρηχά νερά. Τα μεγάλα ονόματα θα βρουν το ρυθμό τους και δεν θα παρουσιάσουν την ίδια χαλαρότητα, άλλωστε σ’ αυτές τις χώρες τα πικρόχολα σχόλια του εγχώριου Τύπου πάντα επιδρούν καταλυτικά στον εγωισμό των διεθνών, που αναμένεται να δώσουν απαντήσεις. Πέντε αγώνες συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του τριημέρου, αλλά στην Κing Bet της Παρασκευής θα βρείτε αναλύσεις, στατιστικά και πίνακες μόνο για τα τέσσερα, καθώς δεν είναι σωστό να προβούμε σε εκτιμήσεις για το Κολομβία – Βολιβία της Κυριακής χωρίς να γνωρίζουμε τι θα έχει προηγηθεί τη 2η αγωνιστική (αύριο και μεθαύριο) του Α’ ομίλου.

ΕΚΤΟΣ από Κόπα Αμέρικα, στο κουπόνι έχουμε και τους επαναληπτικούς αγώνες του 1ου γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, 9 αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας, 2 από τη Β’ Βραζιλίας, 4 από τη Αμερική και 2 από την Ιαπωνία.

Μαζί με τις αναλύσεις όλων αυτών των αγώνων, στην King Bet υπάρχουν θέματα και ειδήσεις από τη στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα, δύο σελίδες για κυνοδρομίες και ιπποδρομίες, για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και τα προγράμματα της νέας σεζόν και άλλα 6 πρωταθλήματα (Βέλγιο, Β’ Γαλλίας, Α’, Β’, Γ’ Σκωτίας και Μεξικό).

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις