KING BET Τρίτης 19 Ιουλίου

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Κόπα Αμέρικα χωρίς Αργεντινή και Βραζιλία μας επεφύλασσε η φετινή διοργάνωση, η οποία «στιγματίστηκε» και το Σαββατοκύριακο από το under. Πρώτη στη λίστα των εταιριών πλέον η παρέα του Φορλάν και του Σουάρες, η οποία συναντά το ελλιπές από το ξεκίνημα Περού, μία ομάδα που της λείπουν οι πρόσφατες επιτυχίες. Αν η Ουρουγουάη δεν πέσει -και αυτή- θύμα του Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος καθοδηγεί μαεστρικά το Περού στο φετινό τουρνουά, θα συναντήσει στον τελικό μία εκ των Παραγουάης και Βενεζουέλας. Η πρώτη δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την αντίπαλό της σε Κόπα Αμέρικα (5 αγώνες), αλλά αρνητικό σερί η Βενεζουέλα είχε και απέναντι στη Χιλή (7 ματς), σερί όμως που... έμελλε να σπάσει.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ της δεύτερης φάσης σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ δεν προσφέρονται για μεγάλα ανοίγματα. Στα 9 από τα 17 παιχνίδια της διοργάνωσης των «αστέρων» οι αποδόσεις των αουτσάιντερ προσφέρονται σε τιμή άνω του 5.00 (έως και 15.00), και επομένως τα φαβορί είναι κουτσουρεμένα. Στο Γιουρόπα υπάρχουν επίσης χαμηλές τιμές, όμως -λόγω και του όγκου των αναμετρήσεων- έχουμε περισσότερες πιθανότητες για... βόμβες.

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γκενκ και η κυπελλούχος Σταντάρ Λιέγης συναντιούνται την Πέμπτη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Βέλγιο, με την πρώτη να έχει το πλεονέκτημα της έδρας και τη δεύτερη να αγωνίζεται πλέον χωρίς τον διεθνή μέσο Βιτσέλ (Μπενφίκα). Ο Νίκος Μπέλτσος έβαλε στο μικροσκόπιο τις δύο ομάδες και μοιράζεται μαζί μας τα αποτελέσματα της ανάλυσης.

ΔΡΑΣΗ από τα βραζιλιάνικα πρωταθλήματα, ένας αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σουηδίας και αυτός ανάμεσα στην Γκρασχόπερς και τη Λωζάννη για την πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος, ματς που είχε αναβληθεί ελέω Bon Jovi (οι οποίοι αύριο θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ), όπως επίσης και πέντε αμερικανικά παιχνίδια, συμπληρώνουν το ποδοσφαιρικό κομμάτι της ενημέρωσής σας μέσα από την Κing Bet. Θα βρείτε επίσης προτάσεις για μπέιζμπολ, κυνοδρομίες και μπλάκτζακ, αλλά και για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις