KING ΒΕΤ Παρασκευής 8 Ιουλίου

ΤΖΑΜΠΑ το ξενύχτι. Στους 7 πρώτους αγώνες του Κόπα Αμέρικα τα γκολ που μπήκαν ήταν μόλις 8. Πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με τις προσδοκίες που είχαν γεννηθεί πριν αρχίσει η διοργάνωση. Αλλά και στοιχηματικά, η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Δύο ισοπαλίες το γκραν φαβορί, η Αργεντινή, Χ και η Βραζιλία, Χ και η Ουρουγουάη, τέσσερα ματς που είχαν πάρει πολύ ποντάρισμα πάνω τους και αποτελούσαν το στήριγμα των τζογαδόρων. «Ευτυχώς», η KING BET δεν έπεσε στην παγίδα. Ο Βαγγέλης Λυκάκης και ο Πάνος Γαρίδης που επιμελούνται τα κείμενα επέλεξαν να… απέχουν στα δύο ματς της Αργεντινής, αλλά και στο Βραζιλία – Βενεζουέλα, εκτιμώντας (πολύ σωστά, όπως αποδείχθηκε) ότι δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί με τόσο χαμηλές αποδόσεις.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ο δρόμος μέχρι τον τελικό της 24ης Ιουλίου είναι μακρύς, εξάλλου έχουμε ακόμα 18 αγώνες για να αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής για το 2011. Και ευχή όλων, βέβαια, είναι να αλλάξει η εικόνα των ομάδων. Καλό είναι να ξενυχτάς βλέποντας μπάλα, απείρως καλύτερο όμως να συνδυάζεται με γκολ και θέαμα.

Στο κουπόνι που έχετε μπροστά σας υπάρχουν τα 6 ματς από το Κόπα Αμέρικα, πολύ κρίσιμα έτσι όπως εξελίσσεται η διοργάνωση. Και για να σας βοηθήσουμε περισσότερο, στο σημερινό φύλλο θα βρείτε όλα τα χρήσιμα στατιστικά, πίνακες, αναλύσεις, θέματα και προτάσεις για ειδικά στοιχήματα.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε στην King Bet της Παρασκευής; Αναμετρήσεις από την Α’ και Β’ Σουηδίας, από την Α’ Νορβηγίας, τη Φινλανδία, την Α’ και Β’ Βραζιλίας, την Αμερική και την Ιαπωνία, τα προγράμματα της σεζόν 2011-12 σε Α’ Ισπανίας, Πορτογαλία και Β’ Ολλανδίας, ένα θέμα του Νίκου Μποζιονέλου για το σκάνδαλο που ταλανίζει το τουρκικό ποδόσφαιρο, παρουσίαση των νέων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και, όπως πάντα, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό για ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ στο Porto Ydra (λεπτομέρειες στη σελίδα 12).

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλό Σ/Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις