KING BET Τρίτης 26 Ιουλίου

ΣΤΗ ΧΩΡΑ που άφησε τα τελευταία ευρωπαϊκά του ίχνη επιστρέφει ο Παναθηναϊκός, στον πρώτο επίσημο αγώνα του για τη νέα σεζόν. Ηταν Δεκέμβριος του ’10 όταν η πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη επιβαλλόταν στην πρωτεύουσα της Δανίας με 3-1 και τον έστελνε πίσω στις εγχώριες διοργανώσεις. Τώρα, είναι η δευτεραθλήτρια της χώρας, Οντενσε, που βρίσκει μπροστά της το «τριφύλλι» και φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία της ομοεθνούς της. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχαιρέτισαν τους Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, ευελπιστούν όμως να δουν περισσότερη ομαδικότητα και να πάρουν την αγωνιστική και στοιχηματική ρεβάνς από τους Σκανδιναβούς (οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες).


Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζει επίσης σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς το τρέχον τριήμερο, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντίπαλός του η Βαλερένγκα στο Οσλο, την πόλη που ακόμη μαζεύει τα κομμάτια της από το μακελειό σε κυβερνητικό κτίριο της πόλης και στο γειτονικό νησί Ουτόγια. Ο Ολυμπιακός Βόλου, δε, φιλοδοξεί να συνεχίσει στον θεσμό, δεδομένου ότι η Ντιφερντάνζ κατάγεται από το αδύναμο ποδοσφαιρικά Λουξεμβούργο, που έχει κάνει ήδη την έκπληξή του αφήνοντας έξω την εσθονική Λεβάντια Τάλιν.

ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ θα αρχίσουν σιγά σιγά να μοιάζουν τα ματς των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, οι οποίες δίνουν την Τρίτη και την Πέμπτη τον τρίτο και τέταρτο αντιστοίχως αγώνα τους για το… μαζοχιστικό αυτό τουρνουά. ΟΦΗ και Λεβαδειακός έχουν κατέβει πιο πλήρεις και πιο διψασμένοι, όμως οι νέοι του Διαγόρα και η 12άδα της Δόξας Δράμας αφήνουν καλά δείγματα είτε με τις εμφανίσεις τους είτε με τα αποτελέσματά τους.

ΕΞΙ ΑΓΩΝΕΣ για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας (επαναληπτικοί), πλήρεις αγωνιστικές στις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας και το Σούπερ Καπ της Γαλλίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λιλ και τη δεύτερη πέρσι Μαρσέιγ, αγώνας που διεξάγεται στο Μαρόκο, συμπληρώνουν το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του τριημέρου. Στην King Bet της Τρίτης θα βρείτε επίσης ενημέρωση για το μπέιζμπολ και τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις