KING ΒΕΤ Παρασκευής 22 Ιουλίου

URUGUAY por la 15… Αυτός είναι ο τίτλος αθλητικής ιστοσελίδας της Ουρουγουάης, της χώρας που την Κυριακή το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στη Λατινική Αμερική, καθώς θα γίνει η πρώτη ομάδα της ηπείρου σε κατακτήσεις Κόπα Αμέρικα – ισοβαθμεί αυτήν τη στιγμή με την Αργεντινή (από 14). Την πορεία της για τον 15ο τίτλο έχει σκοπό να φράξει η Παραγουάη, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό έχοντας μόνο ισοπαλίες (5). Η δίψα της όμως είναι εξίσου μεγάλη, καθώς τελευταίος τίτλος της στη διοργάνωση ήταν το 1979.



ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ το Κόπα Αμέρικα, το στοιχηματικό πρόγραμμα μας φέρνει το νέο πρωτάθλημα στο Μεξικό. Ο Βαγγέλης Λυκάκης μάζεψε όλα τα γεγονότα-κινήσεις-αλλαγές του διμήνου και μας τα παρουσιάζει στις σελίδες 51-55, δίνοντάς μας μεταξύ άλλων και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για το νέο όνομα στο ελληνικό κουπόνι, την Τιχουάνα.

Η ΧΑΡΤΣ είναι εκείνη που σύμφωνα με τους Σκωτσέζους εκτιμητές έχει τα προσόντα να μπει σφήνα στο δίδυμο κορυφής της Πρέμιερ Σκωτίας, η οποία αρχίζει αύριο. Χωρίς το μεγάλο όνομα στις αγορές τους, Ρέιντζερς και Χαρτς ξεκινούν από όμοια πάνω κάτω τύχη για τον τίτλο, ο οποίος ίσως βρει και νέο διεκδικητή. Ο Πάνος Κοτσιμπός ενστερνίζεται αυτήν την άποψη και μας δίνει τις πρώτες του εκτιμήσεις για το νέο πρωτάθλημα. Από κοντά, στη μάχη μπαίνουν και οι ομάδες των τριών χαμηλότερων κατηγοριών της χώρας, συμμετέχοντας στο Τσάλεντζ Καπ, τουρνουά με κίνητρο τα χρήματα - και ασφαλώς τη δόξα.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΕΣ για το Λιγκ Καπ Γαλλίας μας βάζουν στο κλίμα για το τι θα επακολουθήσει προσεχώς (την άλλη εβδομάδα ξεκινάει η Β’ κατηγορία, μαζί με το βελγικό πρωτάθλημα), ενώ το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην κυπελλούχο Σάλκε και την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ ανοίγουν τη σεζόν στη Γερμανία (ακολουθεί σε μία εβδομάδα ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου).

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ της Βόρειας Ευρώπης εξακολουθούν να έχουν στοιχηματικό… ζουμί, όπως συμβαίνει και με τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, την Ιαπωνία και την Αμερική. Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα και για τις λίγκες που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά και για τα… μοναδικά πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, όπως άλλωστε και εκτιμήσεις για το μπέιζμπολ, τις κυνοδρομίες και τον ιππόδρομο. Καλή μελέτη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις