KING BET Τρίτης 12 Ιουλίου

ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ και τα χαμηλά σκορ συνεχίζονται στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Για τις αντιδράσεις των οπαδών από τις δύο πρώτες γκέλες της Αργεντινής και τις ισάριθμες της Βραζιλίας μπορείτε να ενημερωθείτε στις σελίδες 12-17, όπου θα βρείτε ασφαλώς και τα πλάνα των ομάδων για τους 4 τελευταίους αγώνες της εν λόγω φάσης.

ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΤΣ από το Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχουμε την πρώτη ελληνική παρουσία, και 17 από το Τσάμπιονς Λιγκ, καταλαμβάνουν τον κύριο όγκο του κουπονιού. Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται στο Βελιγράδι με τη Ραντ έχοντας και τις πέντε μεταγραφές μαζί του, ενώ στη μάχη της Ευρώπης ρίχνονται και τρεις κυπριακές ομάδες, οι οποίες προετοιμάζονται στη σκιά της χθεσινής τραγωδίας στη ναυτική βάση στο Ζύγι, που παρέλυσε τη χώρα. Πιο δύσκολο μοιάζει να είναι το έργο του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, καθώς φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου που κατέκτησε τον τίτλο με 17 στα 17 εντός έδρας. Η ελληνική αλλά και οι ξένες εταιρίες πάντως άνοιξαν σε πολύ μεγάλη απόδοση τον «άσο» (από 6.10 μέχρι και 7.50), προσφέροντας έτσι τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στην πρωταθλήτρια Κύπρου.

ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ μάλιστα, οι 6 από τις 17 αναμετρήσεις προσφέρονται σε απόδοση κάτω του 1.25 (οι 2 εξ αυτών έχουν και χάντικαπ), γεγονός που αποδεικνύει πως και σε αυτή τη δεύτερη προκριματική φάση υπάρχουν τρανταχτά φαβορί.

ΤΟ ΠΡΩΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της 12ης αγωνιστικής στη Βραζιλία ανάμεσα στην Κορίνθιανς και την Ιντερνασιονάλ, δύο ματς για τη δεύτερη κατηγορία της ίδιας χώρας και 8 αναμετρήσεις για το «ανοιχτό» ιαπωνικό πρωτάθλημα συμπληρώνουν το στοιχηματικό πρόγραμμα του τριημέρου. Στo σημερινό φύλλο μπορείτε ακόμη να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις εκτιμήσεις στις κυνοδρομίες και τις ιπποδρομίες, καθώς και για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, ενώ για τα τελευταία νέα των αγώνων στο http://www.kingbet.gr/.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις