KING ΒΕΤ Παρασκευής 29 Ιουλίου

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρωτάθλημα για ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το 1991 και μετά ξεκινάει σήμερα στην Κολομβία. Ενα τουρνουά που συγκεντρώνει παίκτες που δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι κάποιους από αυτούς θα τους ξέρουμε για τα καλά σε δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. Μαραντόνα, Ντίντα, Ταφαρέλ, Ντούνγκα, Κασίγιας, Τσάβι είναι μερικοί από τους παίκτες που έχουν λάβει και έχουν κερδίσει το τρόπαιο στο Μουντιάλ U20, πριν το καταφέρουν και με τη μεγάλη εθνική τους! Στις σελίδες 51-55 μπορείτε να ενημερωθείτε για τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του τουρνουά, αλλά και να ρίξετε μια ματιά στις 24 αποστολές των ομάδων ούτως ώστε να πάρετε μια ιδέα για το πού αγωνίζονται κάποια από αυτά τα… πιτσιρίκια.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ της Β’ κατηγορίας, Μπράουνσβαϊγκ, αντιμετωπίζει η Μπάγερν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν. Και οι 18 ομάδες της Μπουντεσλίγκα αγωνίζονται εκτός έδρας, και ως είθισται, ορισμένες θα πουν πρόωρο αντίο στον θεσμό. Οσο για τους Γάλλους, ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα με Λιγκ Καπ και συνεχίζουν σήμερα με την πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας, για να ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα και η Α’.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ, έτσι και φέτος, η Αντερλεχτ είναι αυτή που θα «καλωσορίσει» τη νεοφώτιστη ομάδα στην ανώτατη κλίμακα του Βελγίου. Η Λέουβεν θα ελπίζει βέβαια να μην έχει την τύχη της Ούπεν, που έχασε πέρσι την πρώτη αγωνιστική από τους «μωβ» με 4-1. Για τις μεταγραφές που δεν έκανε η πρωταθλήτρια Γκενκ, αλλά και για τις κινήσεις και τις εξελίξεις στις 16 ομάδες του πρωταθλήματος έχει φροντίσει ο Νίκος Μπέλτσος (σελ. 28-31).

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΥΠΟΝΙ όμως έχει και μία… υποψία Αγγλίας, με τον αγώνα της Κρόουλι με τη Γουίμπλεντον, των ομάδων που προβιβάστηκαν πριν από δύο μήνες από την Κόνφερενς και συγκρούονται απόψε για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Στον ίδιο θεσμό έχουμε δράση και στη Σκωτία, ενώ το Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Αγιαξ και την Τβέντε ανοίγει τη σεζόν στην Ολλανδία. Στην King Bet της Παρασκευής θα βρείτε όλα τα πρωταθλήματα που «τρέχουν» μες στο… κατακαλόκαιρο, ενώ όπως πάντα υπάρχουν για σας συμβουλές και εκτιμήσεις για μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις