KING ΒΕΤ Παρασκευής 12 Αυγούστου

ΕΙΝΑΙ το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στον Κόσμο και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα γήπεδα είναι απαράμιλλη. Στον… πλανήτη Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι και μόνιμος νικητής είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εναρξη λοιπόν για τη σεζόν 2011-12 και παρότι οι αναταραχές που ξεκίνησαν από το Λονδίνο και επεκτάθηκαν γρήγορα έχουν φέρει αναστάτωση στο Νησί, εντούτοις η λάμψη του νέου πρωταθλήματος δεν σβήνει. Μέχρι χτες το βράδυ, η Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα Τότεναμ – Εβερτον, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει και άλλη απόφαση σήμερα, κάτι που ισχύει για όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας (από την πρεμιέρα της Κόνφερενς έχει αναβληθεί ήδη το Τέλφορντ – Λούτον). Ο Μάκης Μηνδρινός ακτινογραφεί σε τρεις σελίδες (15-17) τις 20 ομάδες που μπαίνουν στην αφετηρία και αναζητεί τα στάνταρ της αγωνιστικής.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, πρεμιέρα στο κουπόνι κάνει και η Κόνφερενς, ένα από τα πλέον δυσκολότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Για να γίνει όμως πιο… εύκολο, ο Κώστας Φίλιος ανέλαβε το βάρος να «σκιαγραφήσει» τις 24 ομάδες που θα μας συντροφεύσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάιο και σας τις παρουσιάζει στις σελίδες 27-29. Τρίτη είσοδος αυτή τη βδομάδα η Πορτογαλία, που ξεκινά με μια σημαντική αλλαγή, καθώς από φέτος θα βγάζει τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας θέση στη σχετική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Ο Στέλιος Πανικίδης καταγράφει τα συν και τα πλην των 16 ομάδων και ψάχνει τη… βόμβα της 1ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά τούτο το γουικέντ, με σπουδαία ματς σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, δράση σε Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική, ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 έχει φτάσει στην προημιτελική φάση, όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ισπανία.

ΚΑΙ ΓΙΑ επιδόρπιο, υπάρχει το πρώτο κλάσικο της σεζόν. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Μπερναμπέου», για το Σούπερ Καπ. Ενα ζευγάρι που μας καθήλωσε πριν από τέσσερις μήνες με τέσσερα διαδοχικά ματς και το βρίσκουμε πάλι μπροστά μας με το… καλημέρα. Ο Γιώργος Χαϊκάλης θυμίζει τι έγινε τότε και προβλέπει τι θα γίνει τώρα.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ προσεκτικά όλα τα στοιχεία για κάθε αγώνα, ενημερωθείτε πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε από το www.kingbet.gr και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και πλήρεις αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίας της Αγγλίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις