KING ΒΕΤ Παρασκευής 5 Αυγούστου

ΑΝ ΤΥΧΕΙ και μιλήσετε με τον Νίκο Πασβάντη, θα σας πει ότι το κορυφαίο («μοναδικό» το χαρακτηρίζει ο ίδιος) πρωτάθλημα στον Κόσμο είναι η Μπουντεσλίγκα. Αν πιάσετε κουβέντα με τον Μάκη Μηνδρινό (καλωσόρισες φίλε στην KING BET) και τον Αντώνη Λιάσκο για μπάλα, θα σας πουν ότι στην Αγγλία παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αν καλέσετε τον Πάνο Κοτσιμπό να δείτε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, θα σας πει ότι προτιμά να διαβάσει τι έκανε η Στενχάουσμιουρ και η Κλάιντ. Αν ρωτήσετε τον Θανάση Κυλώνη τι αυτοκίνητο έχει ο δεξιός μπακ της Εβιάν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξέρει να απαντήσει. Αν βρείτε τον Νίκο Μπέλτσο να κυκλοφορεί με φανέλα της Ντε Γκράαφστσαπ, μην απορήσετε. Εχει πάθει εξάρτηση με τα ολλανδικά πρωταθλήματα. Αν, τέλος, αναζητήσετε τον Βαγγέλη Λυκάκη σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής που –υποτίθεται ότι- κάνει διακοπές, δεν θα τον πετύχετε. Εχει τρεις μέρες να εμφανιστεί, γιατί έγραφε για την Ολ Μπόις και την Ατλέτικο Ραφαέλα.

Και οι 7 αυτοί συνάδελφοι παρουσιάζουν στην King Bet της Παρασκευής τα 11 νέα πρωταθλήματα που μπαίνουν στο κουπόνι: την Α’ Γερμανίας, τις μικρές Αγγλίες, τις μικρές Σκωτίες, την Α’ Γαλλίας, την Α’ και Β’ Ολλανδίας και την Αργεντινή. Θα μάθετε λοιπόν όλα τα στοιχεία για τις ομάδες, τις μεταγραφές και τους στόχους τους, πώς εμφανίζονται στην αφετηρία και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτές ώστε να ποντάρουμε με ασφάλεια.

ΟΜΩΣ, το κουπόνι έχει και δύο πολύ δυνατές μάχες σε Αγγλία και Ιταλία. Το Μάντσεστερ μετακομίζει στο Λονδίνο, καθώς η Γιουνάιτεντ με τη Σίτι κοντράρονται στο Λονδίνο για το Σούπερ Καπ (ή Κομιούνιτι Σιλντ όπως το αποκαλούν οι Βρετανοί), ενώ στο Πεκίνο η Μίλαν και η Ιντερ διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ.

Οπως καταλάβατε, αυτό το τετραήμερο έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πολλά μεγάλα ματς ανά τον Κόσμο, γι’ αυτό χρειάζεται προσεκτική μελέτη και σωστές επιλογές. Διαβάστε τις αναλύσεις, τις προτάσεις και τα στατιστικά στην Κing Bet της Παρασκευής!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις