KING ΒΕΤ Τρίτης 2 Αυγούστου

ΚΑΛΥΤΕΡΑ δεν θα μπορούσε να πάει η τριπλή ελληνική αποστολή την περασμένη εβδομάδα. Ή μάλλον θα μπορούσε να πάει λίγο καλύτερα αν ο Παναθηναϊκός δεν δεχόταν το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Οντενσε. Σ’ αυτή την περίπτωση θα είχαμε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και, βέβαια, το κέρδος για τη συλλογή βαθμών που χρειάζεται η χώρα μας ακόμα μεγαλύτερο. Εστω κι έτσι όμως, με το 1-1 των «πράσινων» στη Δανία, η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρείται λίγο πολύ δεδομένη, καθώς η διαφορά δυναμικότητας (και εμπειρίας κυρίως) είναι τεράστια. Ο δρόμος μέχρι τους ομίλους παραμένει δύσβατος για το συγκρότημα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει τον τρόπο του στην Ευρώπη.

ΕΥΚΟΛΕΣ αποστολές περιμένουν τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου στους επαναληπτικούς του 3ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο «δικέφαλος» επέβαλε την κυριαρχία του στο Οσλο απέναντι στη Βαλερένγκα, πήρε τη νίκη με 2-0 και καλείται να ντουμπλάρει τις επιτυχίες του την Πέμπτη στην Τούμπα, δίνοντας το «παρών» στην κλήρωση των πλέι οφ την Παρασκευή. Το ίδιο αναμένεται και για τον εκπρόσωπο της επαρχίας, Ολυμπιακό Βόλου, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην παρθενική ευρωπαϊκή παρουσία του, μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα τρία ματς που έχει δώσει ήδη το φετινό καλοκαίρι.

ΟΠΩΣ διαπιστώσατε, οι επαναληπτικοί αγώνες των δύο ευρωπαϊκών Κυπέλλων ξεχωρίζουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, ενώ υπάρχουν ματς από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ελβετία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Αμερική, μέχρι την Κολομβία όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Under 20. Για όλα αυτά θα διαβάσετε στην King Bet της Τρίτης, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε και για μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟ-ΠΟ και πόκερ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, δίνουμε ραντεβού για την Παρασκευή με πρεμιέρα σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Αργεντική και μικρές Αγγλίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις