KING ΒΕΤ Παρασκευής 26 Αυγούστου

ΕΝΤΑΞΕΙ, έχουμε (ως χώρα γενικότερα και ως ποδόσφαιρο ειδικότερα) τα χάλια μας, αλλά ας μην γκρινιάζουμε μόνο για τα δικά μας. Τα ίδια γίνονται και στην Ιταλία, που εδώ και τρεις μέρες συνεδριάζουν οι αρμόδιοι για την έναρξη του πρωταθλήματος στη Serie A, αλλά απόφαση δεν κατάφεραν να βγάλουν. Διέκοπταν για να ξεκουραστούν, έβγαζαν ανακοινώσεις ότι θα διεξαχθεί κανονικά η πρεμιέρα και μετά από λίγη ώρα δήλωναν στα ΜΜΕ ότι δεν θα γίνει σέντρα. Και μετά, πάλι το ίδιο τροπάριο. Τέλος πάντων, η τελική απόφαση θα βγει (πρώτα ο… Πάπας) σήμερα, ωστόσο εμείς στο φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας έχουμε ετοιμάσει τρισέλιδο αφιέρωμα (σελ. 52-54) για τις 20 ομάδες. Πού ξέρετε, μπορεί και να δείτε να κυλάει η μπάλα στην Ιταλία το Σ/Κ...


ΑΣ ΠΑΜΕ και στα δικά μας τα χωράφια. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει τις τελευταίες μέρες για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα, τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και πάει λέγοντας. Ενστάσεις, κόντρα ενστάσεις, καταδίκες, αναστολές και περιμέναμε μέχρι αργά το βράδυ να μάθουμε πόσα ματς θα γίνουν (και αν γίνουν βέβαια…) στη Σούπερ Λίγκα. Ουδείς ήξερε να απαντήσει με βεβαιότητα (ακόμα και υψηλά ιστάμενοι είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά). Τι αποφασίσαμε εμείς; Να παρουσιάσουμε το αφιέρωμα για τις 14 ομάδες (τις δύο που θα συμπληρώσουν το φετινό παζλ δεν τις ξέρει κανείς), αλλά και να αναλύσουμε τα 6 ματς της 1ης αγωνιστικής, αυτά δηλαδή που μέχρι το βράδυ υπήρχε μια υποψία ότι θα διεξαχθούν κανονικά.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ σε άλλες Ομοσπονδίες υπάρχουν πιο σοβαροί άνθρωποι, στην Ισπανία -άργησαν, αλλά εν τέλει- αποφάσισαν να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα, έστω και από τη 2η αγωνιστική (η πρεμιέρα πάει κάπου εκεί στα Χριστούγεννα). Για να είστε απόλυτα έτοιμοι πριν από τη σέντρα, διαβάστε το 6σέλιδο αφιέρωμα (σελ. 59-64) που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Χαϊκάλης σε Πριμέρα και Σεγούντα.

ΚΑΤΑ ΤΑ λοιπά, υπάρχουν σπουδαία ματς σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία (Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ, Τότεναμ – Σίτι, Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ, Λιλ – Μαρσέιγ), ενώ απόψε συγκρούονται στο Μονακό οι δύο κορυφαίες ομάδες της περσινής σεζόν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Μπαρτσελόνα και Πόρτο διεκδικούν το Σούπερ Καπ, σε ένα ματς που προμηνύεται συναρπαστικό. Καλή μελέτη, καλή τύχη στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη. Ισως μέχρι τότε να ξέρουμε αν, πότε και με ποιες ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα στη χώρα μας…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις