KING ΒΕΤ Τρίτης 16 Αυγούστου

ΜΕΣΑ Αυγούστου, πολλοί από σας απολαμβάνετε τις διακοπές σας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν ακατάπαυστα. Ολο το δημοσιογραφικό επιτελείο της KING BET κινητοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες για να σας μεταφέρει τις πληροφορίες που απαιτούνται ώστε να γνωρίζετε πώς θα εμφανιστούν οι 96 ομάδες που ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ τούτο το τριήμερο. Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι ένα βήμα πριν από τη φάση των ομίλων, κάθε ομάδα θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αγωνίζεται μέχρι τον Δεκέμβριο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, επιτυχία που εκτός από δόξα προσφέρει και μπόλικο χρήμα.

ΣΗΜΕΡΑ, αύριο και την Πέμπτη, όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα. Από την Κύπρο μέχρι τη Σκανδιναβία και από την Πορτογαλία μέχρι τη Ρωσία, στις τέσσερις άκρες δηλαδή της «γηραιάς ηπείρου», διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ανάμεσά τους και οι τρεις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, καθώς μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου, απέμειναν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να μας εκπροσωπήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι», μετά το σοκ με την Οντενσε, καλούνται να αλλάξουν πρόσωπο και να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης στους ομίλους, απέναντι στους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης, στηριζόμενοι στην εξαιρετική παρουσία που έχουν εκτός έδρας, αλλά και στην εμπειρία που κουβαλάνε τόσα χρόνια από τις συμμετοχές τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Για τον ΠΑΟΚ, ο αγώνας με την Καρπάτι Λβιβ διαφέρει ασφαλώς σε σχέση με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Βαλερένγκα, ωστόσο η «καυτή» Τούμπα αποτελεί τον κατάλληλο… σύμμαχο στην προσπάθεια του «δικεφάλου του Βορρά». Τέλος, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ντιναμό Τιφλίδας από τη Γεωργία, μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, όμως τα δείγματα γραφής της «Ενωσης» στα πρόσφατα φιλικά και η λειψανδρία στο χώρο του κέντρου καθιστούν επικίνδυνο το μεθαυριανό ματς.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Τη ρεβάνς στο ισπανικό Σούπερ Καπ, όπου ελπίζουμε να δούμε πάλι σπουδαίο θέαμα από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, πλήρεις αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, φουλ δράση σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, εξ αναβολής αγώνες από Αμερική και Ιαπωνία, έξι ματς από την Αργεντινή, άλλα τόσα από το Σουνταμερικάνα και τους δύο ημιτελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Μελετήστε προσεκτικά, κάντε τις σωστές επιλογές, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα από το www.kingbet.gr και καλή επιτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις