KING ΒΕΤ Παρασκευής 19 Αυγούστου

ΠΑΝΩ που πήραμε μια πρώτη γεύση στο Σούπερ Καπ Ισπανίας για τον πόλεμο ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και περιμέναμε με αγωνία την έναρξη της σεζόν, ήρθε η απόφαση των ποδοσφαιριστών να απεργήσουν κι έτσι αυτό το Σ/Κ δεν θα έχουμε αγωνιστική σε Πριμέρα και Σεγούντα Ντιβιζιόν. Εχουμε όμως σε πλήρη δράση όλα τα άλλα πρωταθλήματα, που σιγά σιγά αποκτούν ρυθμό, ενώ πριν αποφασίσετε να ποντάρετε, ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες μεσοβδόμαδα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει το μενού:

ΔΕΥΤΕΡΗ αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ (πρώτη, βέβαια, για Τότεναμ και Εβερτον) με σπουδαίο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες (Αρσεναλ – Λίβερπουλ) που με το… καλημέρα βρίσκονται υπό πίεση, ειδικά δε το συγκρότημα του Βενγκέρ, αλλά και ο ίδιος ο Βενγκέρ… Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν και σε Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ – Τότεναμ), Μπόλτον (με Σίτι) και Σάντερλαντ (το Tyne-Wear derby, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Μάκης Μηνδρινός στη σελίδα 14).

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, υπάρχουν αμφίρροπα ζευγάρια, αλλά ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν που θα πάρουν πολύ παιχνίδι πάνω τους. Ανοιχτά ματς σε Στουτγάρδη (με Λεβερκούζεν), Μάιντζ (με Σάλκε) και Γκλάντμπαχ (με Βόλφσμπουργκ).

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά τη νέα σεζόν βρίσκουμε στο κουπόνι ιταλικές ομάδες. Αγώνες στα πλαίσια του γ’ γύρου στο Κύπελλο διεξάγονται αύριο και μεθαύριο, ως… προθέρμανση ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων (Serie A, Serie B) την άλλη εβδομάδα. Κατά τα άλλα, στη Γαλλία ξεχωρίζει το ματς Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν (όπως λέει και ο Θανάσης Κυλώνης στη σελίδα 41, οι «στεφανουά» έχουν να νικήσουν στη Μασσαλία από την εποχή του Πλατινί), στην Ολλανδία ο Αγιαξ δείχνει να μην έχει αντίπαλο στο ξεκίνημα, ενώ στην Πορτογαλία, Πόρτο και Μπενφίκα αγωνίζονται εντός έδρας και έχουν σαφές προβάδισμα για τους τρεις πόντους. Πλήρεις αναλύσεις, με πλούσια στατιστικά και πίνακες για όλα τα πρωταθλήματα θα βρείτε στις σελίδες που ακολουθούν, ενώ για τα τελευταία νέα μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.kingbet.gr. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις