KING ΒΕΤ Τρίτης 30 Αυγούστου

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ που διανύουμε και η επόμενη είναι αφιερωμένες στις Εθνικές ομάδες, που μπαίνουν στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης του EURO 2012. Και, όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα όλων των Ελλήνων φιλάθλων είναι στραμμένα στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει το πιο κρίσιμο ματς σε τούτη την πορεία, αντιμετωπίζοντας το Ισραήλ, με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Μεσημέρι, με τη ζέστη και την υγρασία στο φουλ, και με τους περισσότερους διεθνείς μας ανέτοιμους. 
Ωστόσο, όπως είπε και ο Φερνάντο Σάντος, στον πόλεμο δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αν η Εθνική μας θέλει να είναι παρούσα στο ραντεβού του Ιουνίου, πρέπει πάση θυσία να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα στο «Μπλούμφιλντ».


Εξι αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης περιλαμβάνονται στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, ενώ υπάρχει και πλήρης αγωνιστική δράση σε Β’ Ιταλίας, Α’ και Β’ Βραζιλίας. Επίσης, βρίσκουμε αγώνες από την Αγγλία (Λιγκ Καπ, Λιγκ Τρόφι, Κόνφερενς), τη Γαλλία (Λιγκ Καπ), την Αμερική, τα προκριματικά του Under 21 και το Σουνταμερικάνα.

ΟΜΩΣ, το ελληνικό ενδιαφέρον δεν εξαντλείται στη δοκιμασία της Εθνικής ποδοσφαίρου, αλλά μεταφέρεται και στο μπάσκετ, καθώς αύριο ξεκινά στη Λιθουανία το 37ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εκεί, οι παίκτες του Ηλία Ζούρου έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την παράδοση που έχτισαν οι προκάτοχοί τους και να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, άλλωστε –όπως έδειξαν και στη διάρκεια της προετοιμασίας- έχουν όλες τις δυνατότητες για μια καλή πορεία και, γιατί όχι, ένα μετάλλιο.

Είκοσι τέσσερις ομάδες μπαίνουν στην αφετηρία του Ευρωμπάσκετ και στο σημερινό φύλλο μπορείτε να βρείτε ένα σπέσιαλ αφιέρωμα 13 σελίδων στη διοργάνωση, με πολλά στατιστικά, πίνακες, τα ρόστερ, τα συν και τα πλην των ομάδων, όπως βέβαια και αναλύσεις για την 1η αγωνιστική, με την υπογραφή του Γιάννη Ψαράκη. Τις εκτιμήσεις του για την πορεία του τουρνουά κάνει και ο Τόλης Κοτζιάς, που δίνει και δύο στάνταρ για τα αυριανά παιχνίδια.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις