KING ΒΕΤ Τρίτης 23 Αυγούστου

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ευρωπαϊκών Κυπέλλων αυτή που διανύουμε και θα μάθουμε τις 80 ομάδες που θα μας συντροφεύσουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτές δηλαδή που θα περάσουν στους ομίλους σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ανάμεσά τους θα είναι σίγουρα μια ελληνική (ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του τον Σεπτέμβριο) και ελπίζουμε να είναι άλλες τρεις, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Για τους δύο «δικέφαλους» οι προοπτικές συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι αυξημένες. Εχουν πάρει προβάδισμα μετά τις νίκες τους στα πρώτα ματς με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα, ωστόσο το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι έδειξαν ανώτεροι σε όλους τους τομείς από τους αντιπάλους τους, Ντιναμό Τιφλίδας και Καρπάτι Λβιβ αντίστοιχα. Βέβαια, οι δυσκολίες υπάρχουν ενόψει των ρεβάνς (θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές απουσίες για την αναμέτρηση της Ουκρανίας, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει «δέσει» ακόμα).

ΓΙΑ ΤΟΝ Παναθηναϊκό, η λογική και η εμφάνιση στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, όσο κι αν στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι θα εξαντλήσουν τις λιγοστές πιθανότητες για να ανατρέψουν το 3-0. Το πιο ανησυχητικό δεν είναι το σκορ, είναι η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα, αλλά και ο ίδιος ο Φερέιρα…

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ των πλέι οφ κυριαρχούν στο κουπόνι, ωστόσο υπάρχουν και άλλα σημαντικά ματς. Οπως, αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Αγγλίας (μάθετε ότι κάθε χρόνο μία τουλάχιστον ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ βγαίνει έξω από τη διοργάνωση στο β’ γύρο, σελ.39), το Λιγκ Καπ Σκωτίας, πλήρη αγωνιστική σε Κόνφερενς, Ιαπωνία, εξ αναβολής ματς σε Σουηδία, Βραζιλία, Αμερική, 6 αγώνες από το Σουνταμερικάνα, τον δεύτερο τελικό του Ρεκόπα και το πρώτο ματς της νέας σεζόν στη Β’ Ιταλίας, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Πάντοβα.


Διαβάστε προσεκτικά τις αναλύσεις, τις εκτιμήσεις και τις ειδήσεις, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία.

Ραντεβού την Παρασκευή με όλα τα πρωταθλήματα σε δράση…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις