KING ΒΕΤ Παρασκευής 11 Νοεμβρίου

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ των Εθνικών ομάδων, είτε επίσημοι είτε φιλικοί, κυριαρχούν στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας. Καταρχήν, έχουμε τα πρώτα μπαράζ για τέσσερα εισιτήρια στο EURO 2012, με τις αναμετρήσεις Βοσνία – Πορτογαλία, Τσεχία – Μαυροβούνιο, Εσθονία – Ιρλανδία και Τουρκία – Κροατία. Στόχος, βέβαια, και των οκτώ αυτών ομάδων να πάρουν προβάδισμα ενόψει των επαναληπτικών της ερχόμενης Τρίτης, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος και οι ισορροπίες λεπτές.


ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Εθνικές, αυτές που δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις, δίνουν φιλικούς αγώνες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενεί στο Φάληρο τη Ρωσία, με τον Φερνάντο Σάντος να έχει καλέσει αρκετά νέα πρόσωπα, ώστε να αρχίσει σιγά σιγά να διαμορφώνει τον κορμό για τα τελικά το ερχόμενο καλοκαίρι. Ενδιαφέροντα φιλικά είναι και αυτά ανάμεσα σε Δανία – Σουηδία, Κύπρο – Σκωτία, Ουκρανία – Γερμανία, Πολωνία – Ιταλία, Γαλλία – ΗΠΑ και Αγγλία – Ισπανία.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ Μουντιάλ διεξάγονται σε δύο ζώνες, σε Λατινική Αμερική και Ασία, με τα βλέμματα να στρέφονται στις συναντήσεις Ουρουγουάη – Χιλή, Αργεντινή – Βολιβία και Μπαχρέιν – Ιράν (λόγω των θρησκευτικών διαφορών ανάμεσα στις δύο χώρες, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε σχετικά θέμα από τον Σταύρο Κολίλα στη σελίδα 11).

ΕΚΤΟΣ όμως από Εθνικές, κάποια πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά. Πλήρης δράση σε Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Α’, Β’, Γ’ Σκωτίας, Α’ Βραζιλίας, ενώ στην Αγγλία έχουν Κύπελλο, χωρίς τη συμμετοχή συλλόγων από Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, αλλά με την παρουσία ομάδων από κάθε γνωστή και άγνωστη κατηγορία…

ΤΕΛΟΣ, ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει και το πρόγραμμα των Under 21, με την ελληνική ομάδα να δίνει δύο ματς σε τρεις μέρες, πρώτα με τη Γερμανία σήμερα και κατόπιν με τη Βοσνία τη Δευτέρα. Αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά και πίνακες θα βρείτε στις επόμενες σελίδες, ενώ για τα τελευταία νέα πληκτρολογήστε www.kingbet.gr. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις