KING ΒΕΤ Παρασκευής 18 Νοεμβρίου

ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ το διάλειμμα με τις Εθνικές ομάδες, αλλά τώρα τα κεφάλια μέσα. Μέχρι τα Χριστούγεννα υπάρχει πλήρης δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και είναι η εποχή που όλες οι ομάδες φορτσάρουν. Ετοιμοι κι εμείς λοιπόν να φορτσάρουμε και τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός λέει το πρόγραμμα για το Σάββατο στις 7.30 και είναι βέβαιο ότι ήδη έχετε διαβάσει πολλά εδώ και δύο-τρεις εβδομάδες στις εφημερίδες. Από δηλώσεις μέχρι έξτρα πριμ, προερχόμενα εξ Αραβίας. Ολα αυτά, ξεχνιούνται μονομιάς όταν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη. Τότε, δεν μετράνε ούτε τα λόγια ούτε τα λεφτά. Μόνο το πάθος και η πίστη στο αποτέλεσμα. Μια που πιάσαμε πάντως τη Σούπερ Λίγκα, από αυτή την αγωνιστική συμμετέχουν και οι 16 ομάδες, καθώς Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας μπαίνουν στο χορό του πρωταθλήματος.


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα, 2.194 χιλιόμετρα μακριά, στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, Μπάγερν και Ντόρτμουντ αναμετρώνται σε μια εξίσου σπουδαία αναμέτρηση, με έπαθλο την κορυφή. Αυτό είναι το ματς που ξεχωρίζει στη 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και για να ξέρετε από πριν τι θα ποντάρετε ή τι θα παίξετε στο live, έχουμε ετοιμάσει μια σελίδα (37) με όλα τα στατιστικά που χρειάζεστε.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, κορυφαίο ζευγάρι του τριημέρου είναι αυτό της Τσέλσι και της Λίβερπουλ. Διαβάστε το θέμα του Μάκη Μηνδρινού στη σελίδα 20 για να δείτε τον εκπληκτικό απολογισμό που έχει ο Κένι Νταλγκλίς με αντίπαλο τους «μπλε» του Λονδίνου. Στη 12η αγωνιστική βρίσκουμε επίσης το ματς των δύο αήττητων, Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ, ενώ εκτός έδρας αποστολές έχουν η Αρσεναλ και η Γιουνάιτεντ κόντρα στις νεοφώτιστες Νόργουιτς και Σουόνσι αντίστοιχα.

Στην Ιταλία, το πιο σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στο Νότο, μεταξύ της Νάπολι και της Λάτσιο, η πρωτοπόρος Ουντινέζε δοκιμάζεται στο «Ενιο Ταρντίνι» της Πάρμα, με τη Μίλαν να αναζητά την 6η σερί νίκη της, παίζοντας στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα. Από την Ισπανία «κρατάμε» το ματς Βαλένθια – Ρεάλ, από την Τουρκία το Μπεσίκτας – Γαλατασαράι, ενώ στη Βραζιλία, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η μάχη έχει ανάψει για τα καλά.

Τέλος, από αυτήν την Παρασκευή στα κουπόνια μπαίνουν το NCAA (λεπτομέρειες στη σελίδα 90) και το χόκεϊ επί πάγου (προτάσεις και αναλύσεις θα βρείτε στο site www.kingbet.gr, μαζί βέβαια με τα τελευταία νέα όλων των αγώνων).

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις