KING ΒΕΤ Παρασκευής 4 Νοεμβρίου

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και οικονομικές εξελίξεις κυριαρχούν στην επικαιρότητα, ωστόσο η δράση στο ποδόσφαιρο και στο στοίχημα δεν σταματά. Αντιθέτως, κορυφώνεται. Φουλ πρόγραμμα λοιπόν αυτό το γουικέντ σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα ματς, κυριότερα εκ των οποίων τα δύο ντέρμπι της ελληνικής Σούπερ Λίγκας. Πρώτο χρονικά η κόντρα του Αρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», με τους γηπεδούχους στη μετά Τσιώλη εποχή και τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη μετά την γκέλα της περασμένης εβδομάδας με τον ΟΦΗ που τους έφερε δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η 9η αγωνιστική κλείνει με τη σύγκρουση ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, σε ένα ακόμα δύσκολο ματς για τους «πράσινους» που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα.



Αλλά και για την «Ενωση», αυτός ο αγώνας αποτελεί μια ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξαναμπεί με αξιώσεις στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΕΥΚΟΛΟ θεωρητικά έργο για τις μεγάλες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ, με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει στο Λονδίνο όπου θα αντιμετωπίσει την ΚΠΡ. Για την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ, αξίζει να διαβάσετε ένα θέμα του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 18) σχετικά με τα… γενέθλια του Φέργκιουσον, που την Κυριακή συμπληρώνει 25 χρόνια στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Δείτε τα στατιστικά και θα καταλάβετε.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, η Λεβερκούζεν το Αμβούργο, ενώ η Μπάγερν παίζει στη… γειτονιά της, με αντίπαλο την Αουγκσμπουργκ. Στη σελίδα 35 ο Νίκος Πασβάντης αποκαλύπτει την πιο… τεμπέλικη ομάδα της Μπουντεσλίγκα με βάση τα χιλιόμετρα που τρέχουν οι παίκτες και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.

ΠΡΙΝ από μια 25ετία περίπου, ο αγώνας Νάπολι – Γιουβέντους προσέλκυε το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλών της Ευρώπης, λόγω Μαραντόνα και Πλατινί. Μπορεί σήμερα στο ρόστερ των δύο ομάδων να μην υπάρχουν ποδοσφαιριστές αυτού του… αναστήματος, αλλά παραμένει ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στη χώρα. Ειδικά φέτος που αμφότερες έχουν βάλει τον πήχη ψηλά.

ΓΕΝΙΚΑ, λοιπόν, σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις, που αναμένεται να τραβήξουν τζίρους. Με σωστή μελέτη όλων των στοιχείων που σας δίνουμε στις σελίδες που ακολουθούν, με μια ματιά στο www.kingbet.gr για τα τελευταία νέα και με την απαραίτητη τύχη μπορείτε να φτάσετε στην επιτυχία. Ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις