KING ΒΕΤ Τρίτης 15 Νοεμβρίου

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ κάτι παραπάνω από 200 μέρες για την εκκίνηση του EURO 2012 και ακόμα δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι 16 ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ή μήπως ξέρουμε (και δεν το λέμε;); Οι 10 Εθνικές που πέρασαν από την προκριματική φάση, συν τις δύο διοργανώτριες, μας κάνουν 12. Βάλτε μέσα σ’ αυτές και την Κροατία (πώς να μείνει έξω μετά το 3-0 επί της Τουρκίας;), την Ιρλανδία (το 4-0 επί της Εσθονίας δεν αφήνει ερωτηματικά…), την Τσεχία (σαφές προβάδισμα έναντι του Μαυροβουνίου, καθώς το 2-0 δύσκολα ανατρέπεται) και φτάνουμε ουσιαστικά στις 15. Αρα, απομένει μόνο μία. 


Πορτογαλία ή Βοσνία; Το 0-0 στη Ζένιτσα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, με την παρέα του Ρονάλντο να τα βάζει με τον κάκιστο (είναι η αλήθεια) αγωνιστικό χώρο και τις χαμένες ευκαιρίες. Στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας δεν υπάρχουν δικαιολογίες και περιθώρια. Οι Βόσνιοι έχουν αποδειχθεί σκληρά καρύδια μέχρι τώρα («αλήτικη» ομάδα τους χαρακτηρίζει ο Μπιλάρας, σελ. 6) και είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τα μπαράζ, και σ’ αυτό το κουπόνι υπάρχουν φιλικά Εθνικών ομάδων, ανάμεσά τους το ματς της ελληνικής ομάδα με τη Ρουμανία στο Αλταχ (η αρχική απόφαση να διεξαχθεί στο Ρόιτλινγκεν της Γερμανίας βρήκε αντίθετη την αστυνομία της περιοχής που φοβόταν αντιδράσεις από τους Ελληνες ομογενείς). Στόχος των διεθνών μας και του Σάντος είναι να διευρύνουν το αήττητο ρεκόρ του Πορτογάλου τεχνικού (έχει φτάσει ήδη τους 17 αγώνες) και να κλείσουν το 2011 με μια νίκη γοήτρου. Από τα υπόλοιπα φιλικά ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γερμανίας - Ολλανδίας, Ιταλίας – Ουρουγουάης, Αγγλίας – Σουηδίας και Γαλλίας – Βελγίου.

Η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ φάση του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής συνεχίζεται κανονικά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη Χιλής – Παραγουάης, με τους Χιλιανούς να βρίσκονται σε οριακό σημείο. Διαβάστε το θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 11) και θα καταλάβετε. Η παραπαίουσα Αργεντινή δοκιμάζεται στην Κολομβία, ενώ οι αγώνες Ισημερινός – Περού και Βενεζουέλα – Βολιβία ολοκληρώνουν το καρέ της 4ης αγωνιστικής. Προκριματικά Μουντιάλ διεξάγονται και στην Ασία, ενώ στο κουπόνι θα βρείτε και ματς από το Under 21, όπως και δύο από την προημιτελική φάση του Σουνταμερικάνα. 

Τέλος, πολύ ποντάρισμα αναμένεται να πάρουν τα παιχνίδια από την 35η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας, για το οποίο θα βρείτε έξτρα αφιέρωμα στη σελίδα 10 (DNA). 

Πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε πληκτρολογήστε www.kingbet.gr για τα τελευταία νέα και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Ραντεβού την Παρασκευή με φουλ πρόγραμμα και Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις