KING ΒΕΤ Τρίτης 8 Νοεμβρίου

ΕΥΚΑΙΡΙΑ για… ηρεμία και ανασύνταξη δυνάμεων. Τούτη τη βδομάδα μην ψάχνετε για ευρωπαϊκά Κύπελλα, ούτε για εμβόλιμες αγωνιστικές σε πρωταθλήματα, καθώς το καλεντάρι περιλαμβάνει πολλά φιλικά εθνικών ομάδων, αλλά κυρίως τα μπαράζ για τα 4 εισιτήρια που απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί ο πίνακας με τις 16 ομάδες που θα δώσουν το «παρών» το ερχόμενο καλοκαίρι στα τελικά του EURO 2012.  Το μεσοβδόμαδο κουπόνι περιλαμβάνει αυτά τα τέσσερα ματς, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή (την άλλη Τρίτη οι ρεβάνς), όπου η Βοσνία θα υποδεχθεί την Πορτογαλία, η Τουρκία την Κροατία, η Τσεχία το Μαυροβούνιο και η Εσθονία την Ιρλανδία.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα που υπογράφει ο Κοσμάς Παπαϊωάννου (σελ. 10) για τη συμπεριφορά των ομάδων αυτών στα μπαράζ, αλλά και τι έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων διοργανώσεων. Την ίδια μέρα, υπάρχουν και τέσσερα φιλικά εθνικών ομάδων, ανάμεσά τους η αναμέτρηση της ανανεωμένης Εθνικής μας με τους Ρώσους στο Φάληρο, στο πρώτο τεστ μετά την πανηγυρική πρόκριση στα τελικά. Ο Σάντος εξέπληξε με τις κλήσεις και δίνει την ευκαιρία σε αρκετά νέα πρόσωπα να δείξουν αν αξίζουν να μπουν στο αεροπλάνο για Ουκρανία και Πολωνία σε 7 μήνες.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Οκτώ αγώνες για το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, ανάμεσα σε ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας, τέσσερις από τη Γ’ Σκωτίας, δύο από το Σουνταμερικάνα, 11 από την προκριματική φάση του Under-21, τις τέσσερις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και πλήρη αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας, που πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 13) εξετάζει την πορεία των ομάδων με βάση τον μέσο όρο προσέλευσης θεατών στους αγώνες τους, τις αλλαγές προπονητών και τις εκπλήξεις που έγιναν στο πρωτάθλημα αυτό.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, συνεχίζεται κανονικά η Ευρωλίγκα, με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, για την οποία θα βρείτε ρεπορτάζ, προτάσεις και ειδικά στοιχήματα στις σελίδες 43-46, από τον Τόλη Κοτζιά και τον Γιάννη Ψαράκη, ενώ στο σημερινό φύλλο υπάρχουν όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, κυνοδρομίες, ιπποδρομίες και πόκερ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις