KING ΒΕΤ Τρίτης 29 Νοεμβρίου

ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να «σπάσει» τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά. Σωστή απόφαση. Και ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά. Γιατί είναι διαφορετικό να ψάχνεις στάνταρ ανάμεσα από 40 αγώνες και άλλο από 16 ή 24. Εχεις περισσότερο χρόνο να μελετήσεις καλύτερα και να αναζητήσεις τα ματς που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Εβδομάδα Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν αυτή που διανύουμε, με τις δύο ελληνικές ομάδες να μπαίνουν στη μάχη της 5ης αγωνιστικής. Κι αν για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με την Αντερλεχτ δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η «Ενωση» μετράει μόνο ήττες μέχρι τώρα και μοναδικό κίνητρο είναι να αποφύγει την τελευταία θέση, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Τότεναμ.


Ο «δικέφαλος» πάει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για δύο αποτελέσματα ώστε να τα παίξει όλα για όλα στο ματς της 15ης Δεκεμβρίου με τη Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα. Ασφαλώς, το έργο του Μπόλονι και των παικτών του είναι δύσκολο, ωστόσο σκεφτείτε ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα 9 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια του, ενώ και οι Λονδρέζοι θα παραταχθούν πάλι με αρκετούς ποδοσφαιριστές β’… διαλογής, όπως άλλωστε συνηθίζει ο Χάρι Ρέντναπ.

ΑΡΚΕΤΑ ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει στο σύνολό της η 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν ξεκινήσετε τη μελέτη, ανατρέξτε στο δισέλιδο 14-15, όπου θα βρείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες των 12 ομίλων, αλλά και ένα σχετικό θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου, όπου θα μάθετε πόσοι βαθμοί απαιτούνται σε μια ομάδα για να πάρει την πρόκριση, με βάση το τι έγινε την περασμένη διετία. Θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχει το κουπόνι; Την εξ αναβολής αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας, 4 ματς από το Λιγκ Καπ Αγγλίας (Τσέλσι – Λίβερπουλ και Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι τα μεγάλα ζευγάρια), ενώ βρίσκουμε και το ντέρμπι Νότου – Βορρά στην Ιταλία, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους. Ο Σταύρος Κολίλας παρουσιάζει την κόντρα των δύο συλλόγων και τις μεγαλύτερες… ατάκες που έχουν ειπωθεί από τις δύο πλευρές (σελ. 10).

ΕΠΙΣΗΣ, έχουμε Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς, Α’ Σκωτίας, Σουνταμερικάνα, το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιεκάνο (οι «μπλαουγκράνα» δίνουν τώρα αυτό το παιχνίδι γιατί στα μέσα Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), τρεις αγώνες από το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ στο μπάσκετ συνεχίζονται κανονικά η Ευρωλίγκα και το Γιουροκάπ, με τους ΝΒΑερς να τα μαζεύουν σιγά σιγά και να επιστρέφουν στο πρωτάθλημά τους.

Προτάσεις, αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και πλούσια στατιστικά, στην King Bet της Τρίτης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις