KING ΒΕΤ Παρασκευής 25 Νοεμβρίου

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ δύο – τρεις μέρες να βρούμε θέμα για το εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας, δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε κάπου. Να βάλουμε το Ντόρτμουντ – Σάλκε; Το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας; Ή το Μαρσέιγ – Παρί; Και τα τρία είναι τεράστια ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα εντός και αγωνιστικού χώρου. Τελικά, Πέμπτη πρωί αποφασίσαμε: βάζουμε και τα τρία. Αφήνοντας έξω σημαντικά παιχνίδια, όπως το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (μπορεί οι δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλη κόντρα, γιατί έχουν κοινό… εχθρό, τη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν παύει να είναι σπουδαίο ματς), το Ρεάλ – Ατλέτικο (παραδοσιακή η κόντρα των δύο συλλόγων της πρωτεύουσας, παρότι -όπως λέει και ο Γιώργος Χαϊκάλης στη σελίδα 54- τα τελευταία χρόνια έχουμε «λευκή κυριαρχία») και το Λάτσιο – Γιουβέντους (οι δύο πρωτοπόροι του Καμπιονάτο). Ας γυρίσουμε πίσω λοιπόν.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΑΛΚΕ, το απόγευμα του Σαββάτου για την Μπουντεσλίγκα. Τι δεν ξέρετε γι’ αυτό το ντέρμπι; Πιθανότατα θα έχετε διαβάσει για το κλίμα που επικρατεί στα δύο στρατόπεδα πριν από κάθε μεταξύ τους αγώνα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι η εντυπωσιακή παράδοση του προπονητή των φιλοξενούμενων, Χουμπ Στέφενς, με αντίπαλο την Μπορούσια. Ανατρέξτε στη σελίδα 37, στο κείμενο του Νίκου Πασβάντη.


ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, είναι χαρακτηριστικός ο τίτλος του Σταύρου Κολίλα (σελ. 10): «Αετοί και λιοντάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια». Διαβάστε πώς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους και θα καταλάβετε. Οσο για το Μαρσέιγ – Παρί, ο Θανάσης Κυλώνης (σελ. 61) ετοιμάζεται να… απολύσει τον έναν από τους δύο αντίπαλους προπονητές. Αυτόν, δηλαδή, που θα ηττηθεί.

ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ, το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Περιλαμβάνει πολλά ντέρμπι, αλλά και αγώνες με ξεκάθαρα φαβορί, κάτι που αναμένεται να τραβήξει μεγάλους τζίρους, άλλωστε όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές τόσο αυξάνονται οι προσδοκίες του παικτικού κοινού για κέρδη από το στοίχημα.

Στο δικό μας πρωτάθλημα, και οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες αντιμετωπίζουν επαρχιακούς συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη, η ΑΕΚ πάει στο Αγρίνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα. Ενδιαφέροντα, ωστόσο, είναι και τα άλλα τέσσερα ζευγάρια, μεταξύ αυτών και η μάχη των νεοφώτιστων, Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας.

Στην King Bet της Παρασκευής θα βρείτε πλούσια στατιστικά στοιχεία, πλήρες ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες, προτάσεις και ειδικά στοιχήματα που θα σας βοηθήσουν στις επιλογές σας. Πριν αποφασίσετε όμως, ενημερωθείτε από το www.kingbet.gr για τα τελευταία νέα.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις