KING ΒΕΤ Τρίτης 22 Νοεμβρίου

ΠΡΩΤΗ ερώτηση: Στις 4 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πόσες ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Είναι μόλις τρεις, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Θεωρητικά, βέβαια, τόσο η Μπάγερν όσο και η Ιντερ έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «16», καθώς πρέπει να συμβεί απίθανος συνδυασμός αποτελεσμάτων για να μείνουν έξω.

Δεύτερη ερώτηση: Πόσοι βαθμοί χρειάζονται για να πάρει μια ομάδα την πρόκριση; Ανατρέξτε στη στήλη του «DNA» και θα μάθετε τα πάντα.

Τρίτη ερώτηση: Τι κυνηγάει ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία;



Αν θέλει να διεκδικήσει την είσοδό του στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, χρειάζεται μόνο τη νίκη. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, μένει εκτός συνέχειας. Μάλιστα, αν ηττηθεί και παράλληλα η Ντόρτμουντ νικήσει στο Λονδίνο, τότε θα τερματίσει οριστικά 4ος και ο αγώνας του την τελευταία αγωνιστική με την Αρσεναλ θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Αν φέρει ισοπαλία με τη Μαρσέιγ, τότε ναι μεν ξεχνάει τη 2η θέση, αλλά θα παλέψει για την 3η που θα τον φέρει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Οπως το Μίλαν – Μπαρτσελόνα, που μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο (εκτός από την κατάληψη της 1ης θέσης), αλλά και μόνο ότι πρόκειται να αναμετρηθούν δύο ομάδες με 11 συνολικά Πρωταθλητριών στη συλλογή τους, μας υποχρεώνει να στρέψουμε εκεί την προσοχή μας. Αλλά εξίσου σημαντικά ματς είναι και τα Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι, Λυών – Αγιαξ, Λεβερκούζεν – Τσέλσι, Σαχτάρ – Πόρτο, ενώ με αγωνία περιμένουμε τη νέα παράσταση του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δοκιμάζεται στη Ρωσία με τη Ζενίτ.

Στο κουπόνι έχουμε, επίσης, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, 11 ματς από το Κύπελλο Αγγλίας (επαναληπτικοί), 5 από το Κύπελλο Ιταλίας, έναν από Πρέμιερ και Κύπελλο Σκωτίας, Β’ Γαλλίας και Κύπελλο Δανίας, καθώς και τους δύο ημιτελικούς του Σουνταμερικάνα.

Αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, πλούσια στατιστικά και προτάσεις θα βρείτε στις επόμενες σελίδες, ενώ τα τελευταία νέα όλων των αγώνων στο www.kingbet.gr. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις