KING ΒΕΤ Παρασκευής 9 Μαρτίου

Ο ΤΙΤΛΟΣ στο εξώφυλλο της περασμένης εβδομάδας («Ανηφόρα») αποτύπωνε τις δυσκολίες που θα συναντούσε ο πρωτοπόρος (μέχρι τότε) Παναθηναϊκός στα τρία διαδοχικά ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στο πρώτο τεστ έμεινε… μετεξεταστέος, ηττήθηκε από τον «δικέφαλο του Βορρά» και έχασε την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Μεθαύριο, σειρά έχει ο άλλος «δικέφαλος». Η ΑΕΚ δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής μετά τις τελευταίες απώλειες που είχε, καθώς οι ομάδες που την καταδιώκουν στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ έρχονται με φόρα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο κρίσιμο είναι το μεθαυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, άλλωστε ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό μέχρι και τη μάχη του τίτλου (εφόσον ο Παναθηναϊκός γκελάρει και ο Ολυμπιακός νικήσει τον Αρη).



Αυτό είναι το κορυφαίο ματς στο κουπόνι του τετραημέρου, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει και άλλους σημαντικούς αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα. Στην Αγγλία, η Σίτι πάει στην Ουαλία για να αντιμετωπίσει τη Σουόνσι, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, ενώ η Τότεναμ δοκιμάζεται στο «Γκούντισον Παρκ» με την Εβερτον και η Αρσεναλ φιλοξενεί τη Δευτέρα τη Νιούκαστλ.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η Ντόρτμουντ στοχεύει στην 9η σερί νίκη της ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα των 7 βαθμών από τους διώκτες της. Παίζει με την Αουγκσμπουργκ στη Βαυαρία, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η Μπάγερν περιμένει τη Χόφενχαϊμ, η Γκλάντμπαχ τη Φράιμπουργκ. Στην Ιταλία, η 27η αγωνιστική ανοίγει σήμερα, όπου οι ευρωπαίες Νάπολι και Ιντερ συγκρούονται με Κάλιαρι και Κιέβο αντίστοιχα. Επειτα, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο απόγευμα της Κυριακής, με τη Μίλαν να φιλοξενεί τη Λέτσε και τη Γιουβέντους να ταξιδεύει στη Γένοβα.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ των 20 νικών στα 21 τελευταία ματς κοντράρεται με την Μπέτις στη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα με τη Σανταντέρ, με την ελπίδα ότι η «βασίλισσα» θα σκοντάψει και θα μειωθεί το -10 από την κορυφή. Στη Γαλλία ξεχωρίζει το ντέρμπι Λυών – Λιλ, ενώ Παρί και Μονπελιέ έχουν σχετικά εύκολο έργο απέναντι σε Ντιζόν εκτός και Καέν εντός.

ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ στα κουπόνια η Αμερική. Ξεκινάει η σεζόν, με πολλές αλλαγές στα ρόστερ των μονομάχων, για τις οποίες θα ενημερωθείτε στο αφιέρωμα (σελ. 80-81) του Γιώργου Πετρίδη, που παρουσιάζει τις 19 ομάδες, τους στόχους τους, τις μεταγραφές, τους προπονητές, το σύστημα που εφαρμόζουν και πολλά χρήσιμα στοιχεία.

Και για το φινάλε, έχουμε και τελικό στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ, μεταξύ των δύο «αιωνίων».

Για όλα αυτά, με αναλύσεις, στατιστικά και πίνακες θα ενημερωθείτε στην King Bet της Παρασκευής, ενώ στο www.kingbet.eu και στο www.betradio.com μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε τα τελευταία νέα, τις τάσεις της αγοράς και πολλές προτάσεις.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις