KING BET Τρίτης 27 Μαρτίου

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ να δούμε το βίντεο από την άφιξη της Ρεάλ στη Λευκωσία για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς στο ΓΣΠ. Ολη η Κύπρος βρίσκεται στο… πόδι αυτές τις μέρες για να υποδεχθεί τη «βασίλισσα», με την οποία θα αναμετρηθεί ο ΑΠΟΕΛ, σε μια ιστορική στιγμή για τη Μεγαλόνησο. Κι ας είπε ο Μουρίνιο «έχω συναντήσει την Ανόρθωση, όταν ήμουν στην Ιντερ»! Ο Πορτογάλος κάνει τα κόλπα του, αλλά κατά βάθος ξέρει ότι θα βρει απέναντί του μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, που έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και που φέτος έχει καταπλήξει την Ευρώπη με τις επιδόσεις της. Ο Σταύρος Κολίλας γράφει (σελ. 9) για την τρελή κούρσα του ΑΠΟΕΛ, συγκρίνει τα μπάτζετ και θυμίζει ποιες μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου έχουν περάσει από την Κύπρο.


ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ρυθμούς κινείται το μεσοβδόμαδο κουπόνι. Με 4 ματς από το Τσάμπιονς Λιγκ (ξεχωρίζει βέβαια το Μίλαν – Μπαρτσελόνα) και άλλα 4 στο Γιουρόπα Λιγκ (το Σάλκε – Μπιλμπάο κλέβει την παράσταση). Αυτό που εσείς έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε προσεκτικά τα ρεπορτάζ, τις προτάσεις και τα στατιστικά που σας δίνουν οι συνάδελφοι, να βάλετε τη δική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε στο ταμείο.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ εκτός από ευρωπαϊκά Κύπελλα; Δύο αγώνες από το Κύπελλο Αγγλίας για να μάθουμε την τετράδα των ημιτελικών, εξ αναβολής ματς από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, δύο από τη Σκωτία, ένα από τη Β’ Γαλλίας και 8 αναμετρήσεις από το Λιμπερταδόρες.

ΩΣΤΟΣΟ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κουπόνι του μπάσκετ, καθώς διεξάγονται οι τρίτοι αγώνες της φάσης των πλέι-οφ στην Ευρωλίγκα. Μεταξύ αυτών, η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ με τη Μακάμπι και η ευκαιρία του Ολυμπιακού να περάσει μπροστά στο σκορ απέναντι στη Σιένα, μετά το 1-1 στα δύο ματς της περασμένης εβδομάδας, καθώς τώρα η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ.

Επίσης, υπάρχουν και οι ρεβάνς στο Γιουροκάπ, ΝΒΑ, συν εξ αναβολής αγώνες από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Για όλα αυτά μπορείτε να διαβάσετε πλήρεις αναλύσεις, να πληκτρολογήσετε www.kingbet.eu για να μάθετε τα τελευταία νέα, αλλά και να ακούσετε προτάσεις μέσω του www.betradio.com, όπου παρεμβαίνετε κι εσείς με μηνύματά σας.

Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις