KING ΒΕΤ Παρασκευής 23 Μαρτίου

ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ μήνες πριν από το φινάλε των μεγάλων πρωταθλημάτων και -με εξαίρεση μια δυο περιπτώσεις- τα πάντα είναι ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Τόσο για τον τίτλο όσο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τη μάχη της παραμονής. Πάρτε, για παράδειγμα, την Ιταλία. Η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που απολαμβάνει η Μίλαν μπορεί να μεταβληθεί εύκολα μετά τα ματς της 29ης αγωνιστικής. Οι «ροσονέρι» υποδέχονται αύριο τη Ρόμα, που μπορεί να μην… τρομάζει φέτος με τη δυναμική της, αλλά παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα και μην ξεχνάτε ότι στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο «Σαν Σίρο» πέτυχε 4 νίκες! Οσο για τη Γιούβε, ελπίζει σε στραβοπάτημα των Μιλανέζων, ωστόσο και η ίδια έχει δύσκολη υποχρέωση το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Ιντερ. Εξάλλου, και οι «νερατζούρι» παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για μια θέση στην πεντάδα.



ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι τα μεγάλα ματς αυτού του κουπονιού «εξαντλούνται» στο Καμπιονάτο. Στην Αγγλία, η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της τετράδας, ενώ στην κορυφή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει νέα απώλεια βαθμών της Σίτι (δοκιμάζεται στο «Μπριτάνια» με τη Στόουκ), κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο.

ΕΥΚΟΛΗ σχετικά αποστολή για την Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, καθώς υποδέχεται αύριο το Αννόβερο και θα κάνει υπομονή 24 ώρες μέχρι να μάθει το αποτέλεσμα της Ντόρτμουντ που αγωνίζεται στην Κολωνία το βράδυ της Κυριακής. Στη Γαλλία, οι πρωτοπόροι Παρί Σ.Ζ. και Μονπελιέ παίζουν εντός έδρας, αλλά με δυνατούς αντιπάλους (Μπορντό και Σεντ Ετιέν, αντίστοιχα), στην Ισπανία η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες κόντρα σε Σοσιεδάδ (εντός) και Μαγιόρκα (εκτός).

Τεράστιο ντέρμπι στην Ολλανδία, σε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα, καθώς 6 ομάδες διεκδικούν την 1η θέση. Ανάμεσα σ’ αυτές, ο Αγιαξ και η Αϊντχόφεν, που κοντράρονται στο Αμστερνταμ, με τον ηττημένο αυτής της αναμέτρησης να χάνει σημαντικό έδαφος στην κούρσα.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρωτάθλημα, προφανώς γνωρίζουμε τον πρωταθλητή της σεζόν, ωστόσο πίσω από τον Ολυμπιακό γίνεται σφαγή για τρία εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ (ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τη 2η θέση, ακόμα κι αν τιμωρηθεί με -3 βαθμούς), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το… άλλο μισό της κατάταξης, με 7 ομάδες να εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού, δεδομένου ότι η Δόξα Δράμας δεν προλαβαίνει…

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ μπορείτε να ενημερωθείτε στο σημερινό φύλλο, ενώ στο www.kingbet.eu θα διαβάσετε τα τελευταία νέα των αγώνων και στο www.betradio.com θα ακούσετε προτάσεις, στέλνοντας σε μήνυμα και τις δικές σας εκτιμήσεις. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Τρίτη με ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις