KING ΒΕΤ Παρασκευής 30 Μαρτίου

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κουπόνι του Μαρτίου (και πρώτο του Απριλίου) δείχνει να έχει τα… κατάλληλα υλικά για να φτιάξουμε τη συνταγή της επιτυχίας. Γιατί; Απλούστατα, διότι οδεύοντας προς το φινάλε, όλες οι ομάδες ξέρουν πλέον πού μπορούν να στοχεύσουν, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι αδιάφορες, αυτές δηλαδή που αποτελούν τους ρυθμιστές. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε μπροστά μας για τούτο το τετραήμερο.
KΟΡΥΦΑΙΟ, κατά την άποψή μας, ζευγάρι αυτό της Οσασούνα με τη Ρεάλ. Οχι μόνο γιατί η Παμπλόνα δεν παύει να είναι μια ισχυρή έδρα (θυμηθείτε ότι εκεί ηττήθηκε πριν από δύο σχεδόν μήνες η Μπαρτσελόνα), όχι μόνο γιατί η «βασίλισσα» δεν έχει νικήσει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της, όχι μόνο γιατί οι Βάσκοι διεκδικούν ακόμα και μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως γιατί η ομάδα του Μουρίνιο «κατάφερε» να βάλει στο κόλπο του τίτλου την Μπάρτσα, αφού το +10 έγινε +6. Κι αν δείτε τι εκτός έδρας ματς έχει να δώσει η Ρεάλ μέχρι το φινάλε, θα καταλάβετε: με Ατλέτικο Μαδρίτης, με Μπαρτσελόνα, με Μπιλμπάο και με Γρανάδα!



ΣΠΟΥΔΑΙΑ αναμέτρηση περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία. Η Μπράγκα τέθηκε επικεφαλής στην κατάταξη, με τις 13 σερί νίκες (!), βάζοντας πλάτη τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Αλλά, τώρα καλείται να αποδείξει ότι αξίζει να έχει υψηλές βλέψεις, αντιμετωπίζοντας την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα, σε ένα ντέρμπι που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κορυφή.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η μάχη για το σκουντέτο καλά κρατεί, με τη Μίλαν να διατηρεί την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τη Γιούβε. Κρίσιμα ματς και για τις δύο αυτό το Σ/Κ, με τους «ροσονέρι» να ταξιδεύουν στη Σικελία για να αντιμετωπίσουν την Κατάνια, ενώ η «Κυρία» υποδέχεται στο Τορίνο τη Νάπολι, σε μια κόντρα που ξυπνάει αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’80.

ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πιάσει για δύο μέρες τη Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση έχει η Σίτι, που φιλοξενεί τη Σάντερλαντ αύριο, περιμένοντας από τους «κόκκινους διαβόλους» να γκελάρουν στο «Ιγουντ Παρκ» με την Μπλάκμπερν, την ομάδα δηλαδή που δημιούργησε τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, νικώντας 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ».

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ πολλά ενδιαφέροντα ματς έχει το κουπόνι και για να βρείτε το δρόμο προς το ταμείο έχετε τρεις επιλογές: να διαβάσετε προσεκτικά όλα τα στοιχεία των συναδέλφων, να πληκτρολογήσετε www.kingbet.eu για να βρείτε τα τελευταία νέα των αγώνων και να ακούσετε στο www.betradio.com προτάσεις και εκτιμήσεις, συμμετέχοντας κι εσείς με δικά σας μηνύματα.


Ραντεβού την Τρίτη με τις ρεβάνς στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις