KING BET Τρίτης 13 Μαρτίου


ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ο Νίκος Γκάλης στο Ευρωμπάσκετ 1987; «Δίνουμε το πιο κρίσιμο ματς, μέχρι το επόμενο». Και θυμάστε την κατάληξη. Ε, κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τη Μέταλιστ, που θα τους φέρει στην 8άδα του Γιουρόπα Λιγκ. Με «προίκα» το 1-0 στο Χάρκοβο, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει απλά να είναι προσεκτικοί, όπως ήταν με τη Μαρσέιγ, την Αρσεναλ και δύο φορές με τη Ρουμπίν, εξ ου και οι 5 σερί ευρωπαϊκές νίκες! Και μετά, όλα είναι ανοιχτά στο δρόμο για το Βουκουρέστι. Εξάλλου, όπως διαπιστώσατε και την περασμένη εβδομάδα, τα φαβορί δεν δικαιολόγησαν τον τίτλο τους σ’ αυτή τη διοργάνωση, καθώς οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ ηττήθηκαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με αποκλεισμό. Μάλιστα, στο φύλλο της Τρίτης θα βρείτε ένα σχετικό θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 8) για τη Γιουνάιτεντ, όπου θα μάθετε πόσες φορές έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σε ευρωπαϊκά νοκ άουτ ματς και τι κατάφερε.



ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τα 8 ματς του Γιουρόπα Λιγκ, στο κουπόνι υπάρχουν και οι 4 ρεβάνς της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ, για να συμπληρωθεί η 8άδα των προημιτελικών, όπου ήδη περιμένουν η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν, η Μπενφίκα και ο εκπληκτικός ΑΠΟΕΛ. Την Τρίτη, το μενού έχει Ιντερ – Μαρσέιγ και Μπάγερν – Βασιλεία (και οι δύο φιλοξενούμενες… προηγούνται 1-0), αύριο Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ξέρουμε ποια θα περάσει…) και Τσέλσι – Νάπολι, με τους Ιταλούς να έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα μετά το 3-1 στο πρώτο ματς.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Εβερτον, εξ αναβολής αγώνες από Αγγλία, Σκωτία, Αυστρία, Β’ Γερμανίας, Β’ Γαλλίας και 11 ματς από το Λιμπερταδόρες, που -όπως λέγαμε και την περασμένη εβδομάδα- εξελίσσεται πολύ καλά στοιχηματικά. Καλή μελέτη, καλή επιτυχία, ενώ στο www.kingbet.eu μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα όλων των αγώνων και στο www.betradio.com να ακούσετε προτάσεις και υποδείξεις. Τα λέμε πάλι την Παρασκευή με το ελληνικό clasico.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις