KING BET Τρίτης 6 Μαρτίου

ΕΝΑ ΑΠΟ τα μεγαλύτερα ματς της σύγχρονης ιστορίας του καλείται να δώσει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός. Δεν είναι και λίγο να βρίσκεται στους «16» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με πολλές μάλιστα πιθανότητες για πιο ψηλά, καθώς απέναντί του δεν στέκεται κάποιο μεγαθήριο, αλλά μια ομάδα στα μέτρα του. Η Μέταλιστ, λοιπόν, αποτελεί το εμπόδιο των «ερυθρόλευκων» στο δρόμο για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο ουκρανικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τα πώς και τα γιατί αναλύει ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 8.



ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων», και τα άλλα επτά ζευγάρια της φάσης των «16» παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο κουπόνι του τριημέρου, όπως βέβαια και οι τέσσερις ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αν για την Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν ξέρουμε ότι έχουν ουσιαστικά προκριθεί, δεν συμβαίνει το ίδιο στα άλλα δύο παιχνίδια, όπου κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. ΑΠΟΕΛ – Λυών και Μπενφίκα – Ζενίτ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για παρουσία στην 8άδα και οι μάχες αναμένονται σκληρές.

ΤΙ ΑΛΛΟ έχουμε; Δύο αγώνες στη Σούπερ Λίγκα (εξαιρετικά κρίσιμοι), έντεκα σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, οκτώ στην Κόνφερενς, εξ αναβολής στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, σε Α’, Β’ Ιταλίας, Α’, Β’ Γαλλίας και δέκα στο Λιμπερταδόρες, που μέχρι τώρα έχει δώσει λεφτά στον κόσμο, καθώς τα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές είναι σχετικά… προβλέψιμα.

Επίσης, υπάρχει και πλήρης δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ, όπου πλέον είναι ξεκάθαροι οι στόχοι των ομάδων και βρίσκουμε αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Για όλα αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε από τους συναδέλφους με εκτιμήσεις, αναλύσεις, στατιστικά και πίνακες.

Μελετήστε προσεκτικά, ανατρέξτε στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα, ενώ στο www.betradio.com έχετε την ευκαιρία να στείλετε το μήνυμά σας στους παραγωγούς και να ακούσετε πολλές προτάσεις για ποντάρισμα.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις