KING ΒΕΤ Παρασκευής 2 Μαρτίου

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προϋποθέσεις μπαίνει στοιχηματικά ο Μάρτιος. Ενα κουπόνι που περιλαμβάνει τα πάντα, από μεγάλα ντέρμπι μέχρι κρίσιμες αναμετρήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε πολλά πρωταθλήματα, ενώ «εγκαίνια» κάνει η Ιρλανδία, που ξεκινάει σήμερα. Βάλτε και την επιστροφή της Δανίας για να έχετε το πλήρες μενού στα χέρια σας.
Η ΜΑΧΗ του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο ελληνικό πρόγραμμα. Από αυτό το ματς, οι «πράσινοι» ανεβαίνουν τον δικό τους… Γολγοθά, καθώς μετά ακολουθούν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, αγώνες που θα κρίνουν σε τεράστιο βαθμό την εξέλιξη της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ αύριο υπάρχει και η σύγκρουση των «κιτρινόμαυρων», Αρης εναντίον ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, ανοίγει και κλείνει με δύο πολύ σημαντικά ματς. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Λίβερπουλ (μια βδομάδα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ) θα φιλοξενήσει την Αρσεναλ και το απόγευμα της Κυριακής η Τότεναμ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενδιάμεσα, Σίτι και Τσέλσι δείχνουν να έχουν πιο εύκολο έργο, απέναντι σε Μπόλτον εντός και Γουέστ Μπρομ εκτός, αντίστοιχα.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ η Μπάγερν καλείται να ξεπεράσει το σκόπελο της Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα» για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες της Σάλκε (στο Φράιμπουργκ) και της Γκλάντμπαχ (στη Νυρεμβέργη) και να διατηρηθεί στο κυνήγι της Ντόρτμουντ που υποδέχεται τη Μάιντζ και λογικά θα πάρει άλλους τρεις βαθμούς.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ τίτλου στη Λισσαβώνα. Η Μπενφίκα έχασε το προβάδισμα που είχε απέναντι στην Πόρτο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και σήμερα οι δυο τους έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους, διεκδικώντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Κάτι αντίστοιχο και στην Ολλανδία, με το ζευγάρι Αϊντχόφεν – Τβέντε να μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ σε Ιταλία και Ισπανία δεν υπάρχουν μάχες κορυφής, ωστόσο βρίσκουμε δύο σπουδαία τοπικά ντέρμπι. Ρόμα – Λάτσιο στο Καμπιονάτο και Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ προσεκτικά τα ρεπορτάζ των συναδέλφων, τις προτάσεις, τα στατιστικά και το παρασκήνιο, δείτε στο www.kingbet.eu τα τελευταία νέα των αγώνων, κάντε τις σωστές επιλογές και καλή επιτυχία. Ραντεβού πάλι την ερχόμενη Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις