KING BET Τρίτης 20 Μαρτίου

ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ μας θλίβουν και μας εξοργίζουν, αλλά δεν μας αφαιρούν το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει, κάτι καλό θα γίνει στο ποδόσφαιρό μας, κάποιος επιτέλους θα πάρει την απόφαση να «κόψει κεφάλια» και να στείλει ορισμένους «άχρηστους» στον… ΟΑΕΔ. Δεν χρειάζονται άλλα ευχολόγια και παραινέσεις. Μόνο αποφάσεις και μάλιστα σκληρές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, παρότι δεν έχουμε ευρωπαϊκά Κύπελλα τούτη τη βδομάδα. Υπάρχουν όμως ένα σωρό ματς από πολλές χώρες και μεγάλα ντέρμπι. Ξεκινάμε, βέβαια, από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την αναγεννημένη Τσέλσι, στον πρώτο από τους 10 «τελικούς» που έχει μπροστά της η ομάδα του Μαντσίνι μέχρι το φινάλε.



Την Κυριακή είδε τη Γιουνάιτεντ να απομακρύνεται 4 βαθμούς στην κορυφή, καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη των «πολιτών» για νίκη στο αυριανό ματς. Αλλά και οι «μπλε» διεκδικούν την 4η θέση, άρα το κίνητρο είναι τεράστιο και για τις δύο αντιπάλους. Στο πρόγραμμα της Πρέμιερ, συναντάμε και άλλα 4 ζευγάρια, όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες Εβερτον – Αρσεναλ και ΚΠΡ – Λίβερπουλ, ενώ πλήρεις αγωνιστικές βρίσκουμε στα μικρά πρωταθλήματα της Αγγλίας.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ χώρα και διοργανώσεις. Στα δικά μας τα λημέρια έχουμε τους δύο πρώτους ημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδος. Κι αν στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο ματς του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης, τις δύο εκπλήξεις της φετινής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Σύγκρουση των δύο κορυφαίων ιταλικών ομάδων την Τρίτη στο «Σαν Σίρο», όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της «Γηραιάς Κυρίας» για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, ενώ Νάπολι – Σιένα συγκροτούν το άλλο ζευγάρι.

Στο Κύπελλο Γερμανίας η Γκλάντμπαχ περιμένει την Μπάγερν και η Γκρόιτερ Φιρτ την Ντόρτμουντ, σε δύο αγώνες με ιδιαίτερη σημασία, που αναμένεται να προσελκύσουν το στοιχηματικό κοινό. Κύπελλο και στη Γαλλία, με το ματς Παρί Σ.Ζ. – Λυών να κλέβει την παράσταση (πιθανόν θα θυμάστε το 4-4 του πρωταθλήματος), Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία με Μπενφίκα – Πόρτο, Κύπελλο στην Ολλανδία με Χέρενφεν – Αϊντχόφεν, στην Τουρκία, στην Ελβετία, στη Σκωτία, ενώ πλήρεις αγωνιστικές έχουμε σε Βέλγιο (αύριο τελειώνει η κανονική περίοδος) και Αυστρία.

ΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ; Την Α’ Ισπανίας, όπου το τριήμερο διεξάγεται η 28η αγωνιστική, με νέο πρόσωπο στον πάγκο της Βιγιαρεάλ τον Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα και με το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Μπιλμπάο να ξεχωρίζει. Στο σημερινό φύλλο, μάλιστα, θα βρείτε και αφιέρωμα στο νορβηγικό πρωτάθλημα που ξεκινά την Παρασκευή, ώστε να έχετε το χρόνο να διαβάσετε και να είστε έτοιμοι…

ΠΡΙΝ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ, συμβουλευτείτε το www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των αγώνων και ακούστε στο www.betradio.com προτάσεις και εκτιμήσεις, παρεμβαίνοντας κι εσείς με μηνύματά σας.


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις