ING BET Τρίτης 15 Μαΐου


ΟΤΑΝ ξεκινούσαν τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στη μάχη έχοντας «προίκα» 4 βαθμούς από την κανονική περίοδο και τις άλλες τρεις ομάδες με μηδέν, ελάχιστοι πίστευαν ότι μετά την 4η αγωνιστική, και οι 4 θα είχαν ελπίδες για να κατακτήσουν την πολυπόθητη 1η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Να όμως που η εξέλιξη είναι συγκλονιστική και λογικά τα πάντα θα κριθούν στο νήμα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η αυριανή 5η αγωνιστική, με Ατρόμητο – Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, όπου πλέον κάθε απώλεια βαθμών κοστίζει ακριβά. Τα δύο αυτά ματς κλέβουν την παράσταση στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον.



ΑΡΧΗ ΜΕ τα πλέι οφ σε Α’, Β’ Αγγλίας, τη ρεβάνς Ντίσελντορφ – Χέρτα που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρεθεί του χρόνου στην Μπουντεσλίγκα, ένα ματς (και άλλα 60 λεπτά) στη Β’ Ιταλίας, πλήρη αγωνιστική σε Β’ Ισπανίας, Α’, Β’ Σουηδίας, Α’, Β’ Νορβηγίας (από χτες η Νορβηγία είναι συγκλονισμένη με τον θάνατο ενός ποδοσφαιριστή της Στάμπαεκ), την τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία (σχετικό θέμα για τα φινάλε αυτού του πρωταθλήματος μπορείτε να βρείτε στο DNA, σελ. 10), τρεις τελικούς Κυπέλλων (σε Τουρκία, Ελβετία, Δανία), τρεις αγώνες από τα πλέι οφ στην Ολλανδία, έναν από την Ιρλανδία, τον τελικό των πλέι οφ στο Μεξικό, έξι από τη Φινλανδία, δύο από την Αμερική, έξι από το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, τέσσερις από το Κύπελλο Βραζιλίας (η σεζόν ξεκινά το Σαββατοκύριακο) και τους τέσσερις προημιτελικούς στο Λιμπερταδόρες. Καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε στη λήξη της σεζόν και οι επιλογές λιγοστεύουν.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, σε πλήρη εξέλιξη συναντάμε όλα τα πλέι οφ στα πρωταθλήματα του μπάσκετ, αλλά και στο ΝΒΑ, με τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον εστεμμένο Ολυμπιακό και τον «ισόβιο» πρωταθλητή Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει στο μπασκετικό κουπόνι. Από σήμερα όμως και κάθε Τρίτη, το πόκερ επιστρέφει ανανεωμένο στην KINGBET, καθώς η συντακτική ομάδα του pokerlobby θα σας παρουσιάζει τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τακτικές-συστήματα για μυημένους και μη.

Θυμηθείτε ότι για τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να επισκέπτεστε το www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com έχετε την ευκαιρία να ακούσετε προτάσεις και εκτιμήσεις των συνεργατών μας, όπου παρεμβαίνετε κι εσείς με δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία και ραντεβού την Παρασκευή με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις