KING BET Παρασκευής 18 Μαΐου

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ στο site της ΟΥΕΦΑ και πατώντας πάνω στο link του Τσάμπιονς Λιγκ, αμέσως το βλέμμα πέφτει πάνω σε ένα ρολόι που μετράει ανάποδα, μέχρι δηλαδή ο Προέντσα να δώσει αύριο το εναρκτήριο λάκτισμα του μεγάλου τελικού. Πανέτοιμοι οι δύο φιναλίστ (εδώ που τα λέμε, με τις απουσίες που έχουν δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές), πανέτοιμοι κι εμείς εδώ στην KINGBET να σας προσφέρουμε έναν πλήρη οδηγό για τον τελικό. Το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας εμπνεύστηκε, σχεδίασε και σας παρουσιάζει στο σημερινό φύλλο ένα ένθετο 16 σελίδων, με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να παρακολουθήσετε την αυριανή μάχη και να ποντάρετε. Τι περιλαμβάνει το αφιέρωμα; Πάμε να τα δούμε ένα ένα. Καταρχήν, θα βρείτε το ρεπορτάζ των δύο ομάδων, με όλα τα τελευταία νέα, τις πιθανές 11άδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές, την τακτική που θα ακολουθήσουν, τα στατιστικά των φιναλίστ στη φετινή διοργάνωση, την προϊστορία τους (η Μπάγερν εναντίον Αγγλων και η Τσέλσι εναντίον Γερμανών), την άποψη του «Γερμανού» και του «Αγγλου» συντάκτη της εφημερίδας, το προφίλ και τις επιδόσεις του διαιτητή. Ολα αυτά στις σελίδες 34-35.


ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ σελίδες και θέμα. Πολλά ειδικά στοιχήματα περιλαμβάνει το δισέλιδο 36-37, από κόρνερ, μέχρι σκόρερ, οφσάιντ, κάρτες και πρώτο σκόρερ. Δείτε πόσο πληρώνουν και τι αξίζει να πονταριστεί. Αμέσως μετά (σελ. 38-39), υπάρχει η πορεία των δύο ομάδων μέχρι τον τελικό. Ολα τα αποτελέσματά τους, τις τιμές που είχαν δοθεί στους αγώνες τους, τα ταξίδια τους σε γράφημα, αλλά και πώς κύλησαν στοιχηματικά εκείνες οι μέρες. Ακολουθεί το αλφαβητάρι του τελικού (σελ. 40-41), με όλα τα πιθανά και απίθανα στοιχήματα που μπορείτε να βρείτε, ενώ στη σελίδα 42 το DNA παρουσιάζει τι έγινε στους 11 προηγούμενους τελικούς, τις αποδόσεις που είχαν δοθεί, τα σκορ, τα under – over, τα γκολ/γκολ και τα no goal, τα σύνολα τερμάτων, τα ημίχρονα – τελικά, αλλά και ποια φαβορί επαληθεύτηκαν. Στη διπλανή σελίδα (43) θα δείτε τις ομάδες που έχουν κατακτήσει την κούπα, τη… βαθμολογία των χωρών, ενώ υπάρχει και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα για τις επιδόσεις του Ντρογκμπά και του Ντι Ματέο.

Οι λάτρεις των αριθμών μπορούν να διαβάσουν στη σελίδα 44 πλήρη στατιστικά της διοργάνωσης και των δύο ομάδων, ενώ όσοι θέλουν έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν τις γνώσεις τους (σελ. 45) σχετικά με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τέλος, στη σελίδα 46 ο Σταύρος Κολίλας γράφει για τους δύο αντίθετους κόσμους, στη σελίδα 47 ο Κώστας Φίλιος παρουσιάζει το επιβλητικό «Αλιάντς Αρένα», ενώ στη σελίδα 48 θα βρείτε όλο το πρόγραμμα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη. Πριν παίξετε, συμβουλευτείτε το www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα όλων των αγώνων του κουπονιού, όπου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τον τελικό, ενώ στο διαδικτυακό www.betradio έχετε την ευκαιρία να ακούσετε προτάσεις ή να καταθέσετε τις δικές σας.

Σήμερα λήγει ο διαγωνισμός με τα 4 ταξιδιωτικά πακέτα για το EURO 2012, προσφορά της KINGBET και της EXPRESS HOLIDAYS. Ακόμα κι αν δεν έχετε κρατήσει μέχρι τώρα ούτε ένα κουπόνι, μπορείτε με το μπαλαντέρ που δημοσιεύεται στην 1η σελίδα και το δελτίο συμμετοχής (σελ. 5) να μπείτε στον διαγωνισμό, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στα κουπόνια μπαλαντέρ. Και καλή επιτυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις