KING BET Τετάρτης 2 Μαΐου


ΜΟΛΙΣ δύο μέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) έχουμε μπροστά μας για να μελετήσουμε και να παίξουμε το μεσοβδόμαδο κουπόνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Κάθε άλλο. Ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα και θα συμφωνήσετε. Τι έχουμε λοιπόν; Αγώνες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, έναρξη πλέι οφ, εξ αναβολής αναμετρήσεις και πάει λέγοντας. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με 4 ομάδες να ρίχνονται στη μάχη του ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός, με τους τέσσερις βαθμούς «προίκα» από την κανονική περίοδο, έχει σαφές προβάδισμα, ωστόσο η ιστορία αυτού του μίνι πρωταθλήματος έχει διδάξει ότι οι εκπλήξεις καραδοκούν. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει την ΑΕΚ στην Τούμπα. Σχετικό θέμα για τα ελληνικά πλέι οφ μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα 8 (DNA), με πολλά στατιστικά στοιχεία από το παρελθόν.



ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, διεξάγονται δύο ματς ιδιαίτερα κρίσιμα στη μάχη για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και της παραμονής. Είναι χαρακτηριστικό ότι κοντράρονται η 6η της κατάταξης (Τσέλσι) με την 5η (Νιούκαστλ) και η 18η (Μπόλτον) με την 4η (Τότεναμ), άρα τα αποτελέσματα θα καθορίσουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στο Καμπιονάτο, με τη Γιουβέντους να διατηρεί το +3 από τη Μίλαν (ουσιαστικά είναι +4 αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία) και να αντιμετωπίζει τη Λέτσε στο Τορίνο, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς το σκουντέτο. Οι «ροσονέρι» υποδέχονται την Αταλάντα, ενώ στο κυνήγι της τρίτης θέσης η Ιντερ ταξιδεύει στην Πάρμα, η Ουντινέζε στην Τσεζένα και η Λάτσιο φιλοξενεί τη Σιένα.

ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ χωρίζουν τη Ρεάλ από την επιστροφή στο θρόνο της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ισάριθμες αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Η «βασίλισσα» παίζει σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της Ισπανίας, στο «Σαν Μαμές» με τη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ Μπιλμπάο. Αλλα 6 ματς υπάρχουν στο πρόγραμμα της 36ης στροφής, όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά και στη μάχη της σωτηρίας που έχει ανάψει για τα καλά το τελευταίο διάστημα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ; Πλήρη αγωνιστική σε Γαλλία και Ολλανδία, πλέι οφ σε Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς και Μεξικό, δύο ματς από το Βέλγιο και άλλα δύο από την Τουρκία, από το Κύπελλο Αυστρίας, την Ελβετία, τη Σκανδιναβία και το Λιμπερταδόρες, σε ένα κουπόνι με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μελετήστε προσεκτικά τα ρεπορτάζ των συναδέλφων, τις προτάσεις και τα στατιστικά, κλικάρετε www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα, συντονιστείτε διαδικτυακά με το www.betradio.com για να ακούσετε εκτιμήσεις και καλή επιτυχία. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις