KING BET Παρασκευής 1 Ιουνίου 2012


ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ μας ταξιδέψει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, καθώς έμεινε μόλις μία εβδομάδα για την έναρξη του EURO, έχουμε την ευκαιρία να στρέψουμε λίγο το ενδιαφέρον μας στο μπάσκετ. Η σειρά των αγώνων ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» έφτασε στο 2-2, χωρίς μέχρι τώρα να σπάσει η έδρα, και το Σάββατο στο ΣΕΦ θα στεφθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2011-12. Θα είναι ο Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας το σερί των τίτλων του, ή ο Ολυμπιακός θα επανέλθει στο θρόνο, 15 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση; Ο 5ος τελικός αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, άλλωστε και οι τέσσερις αγώνες τους σ’ αυτή τη σειρά πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα. Αν θέλετε να ποντάρετε σε ειδικά στοιχήματα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει ο Γιάννης Ψαράκης (σελ. 57), με πολλά στοιχεία για τις δύο ομάδες.



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας, όπου μένουν ανοιχτά και τα τρία μέτωπα (άνοδος, πλέι οφ και παραμονή).  Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 14) παρουσιάζει όλα τα πιθανά και απίθανα ισοβαθμιών και τις συμμαχίες που θα προκύψουν.

Κατά τα άλλα, έχουμε τρία μπαράζ στη Β’ Ιταλίας (δύο για την άνοδο, ένα για την παραμονή), πολλά φιλικά Εθνικών ομάδων, αγώνες από το Under-21, την Ιρλανδία, την Αμερική, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Βραζιλία, ενώ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής διεξάγεται η 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Στην King Bet της Παρασκευής επίσης θα βρείτε και το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης στα πρωταθλήματα που τελείωσαν και ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας, αλλά πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε επισκεφθείτε το www.kingbet.eu για τα τελευταία και συντονιστείτε διαδικτυακά με το www.betradio.com για προτάσεις των συνεργατών μας, τη διακύμανση των τιμών, παρεμβαίνοντας και με δικά σας μηνύματα. Τα λέμε την Τρίτη.

• Την άλλη Παρασκευή μαζί με την KING BET θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ και το περιοδικό του EURO. Ενας πλήρης οδηγός ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης αυτού του καλοκαιριού. Μην το χάσετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις