KING BET Παρασκευής 4 Μαΐου


ΤΟ ΠΡΩΤΟ Σ/Κ του Μαΐου βρίσκει τις ομάδες σε… εμπόλεμη κατάσταση, καθώς τα πρωταθλήματα μετράνε πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές και καθεμιά ξέρει τι θέλει (και, σε κάποιες περιπτώσεις, πώς να το αποκτήσει…). Φουλ πρόγραμμα λοιπόν στο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας, με πολλά μεγάλα και κρίσιμα ματς. Κι αν κάποιος προσπαθήσει να τα… ιεραρχήσει, μάλλον θα δυσκολευτεί. Τι να πρωτοδιαλέξει; Τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Τσέλσι με τη Λίβερπουλ διεκδικούν το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν (είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τους «ρεντς»); Ή το ματς της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Σίτι που κλέβει την παράσταση από την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ;



Στο βορρά της Αγγλίας λοιπόν στρέφονται τα βλέμματα , αφού μετά τη νίκη των «πολιτών» τη Δευτέρα επί της Γιουνάιτεντ η κορυφή έχει… δύο χρώματα, το γαλάζιο και το κόκκινο. Και όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ χώρα, χρώματα και μέρα. Στη Σούπερ Λίγκα, η εκλογική αναμέτρηση «μετατόπισε» τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ για τη Δευτέρα, όπου δεσπόζει βέβαια το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ενώ ο Ατρόμητος περιμένει τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 17 ομάδες δίνουν την τελευταία τους παράσταση για τη σεζόν 2011-12 και μόλις μία θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα. Δύο μέτωπα έχουν μείνει ανοιχτά. Η 7η θέση που δίνει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ και η κατάκτηση της 16ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Θα είναι η Κολωνία (παίζει με την Μπάγερν) ή η Χέρτα (υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ); Κατά τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου θα ξέρουμε. Αυλαία και στη Β’ Γερμανίας, όπου ενδιαφέρον (για μπαράζ ανόδου ή παραμονή) έχουν μόνο 7 ομάδες. Οι άλλες 11 περιμένουν καρτερικά τις διακοπές.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ πέφτουν σε Α’, Β’ Αγγλίας, στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας και στην Ολλανδία, σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία απομένουν δύο αγωνιστικές για να κλείσει η σεζόν, μία παραπάνω στη Γαλλία, ενώ σε Τουρκία, Βέλγιο, Τσάμπιονσιπ, Κόνφερενς, Β’ Ολλανδίας και Μεξικό διεξάγονται πλέι οφ.

Εσείς επιλέγετε πού θα ποντάρετε, αφού πρώτα διαβάσετε προσεκτικά τα ρεπορτάζ των συναδέλφων σε κάθε κατηγορία, «κλικάρετε» στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των αγώνων και ακούσετε διαδικτυακά το www.betradio.com με προτάσεις, τις τάσεις της αγοράς και live στοίχημα.

Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις