KING BET Τρίτης 22 Μαΐου

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ανάσα και πάλι στα βαθιά. Με το τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντρογκμπά το Σάββατο στο Μόναχο, έκλεισε το μεγαλύτερο κομμάτι της στοιχηματικής σεζόν. Ο μακρύς δρόμος που ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε στα γήπεδα της Βαυαρίας ήταν δύσβατος, ωστόσο εμείς νιώθουμε ικανοποιημένοι για την προσπάθειά μας, στηριζόμενοι στις δικές σας επιθυμίες. Και τώρα ήρθε η ώρα της ανασύνταξης. Με τα κορυφαία πρωταθλήματα να έχουν σφυρίξει λήξη και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στις παραλίες, εμείς ετοιμαζόμαστε για τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Δεκαεπτά μέρες απέμειναν για την έναρξη του EURO 2012 και το επιτελείο της KINGBET εργάζεται πυρετωδώς για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς. Μέχρι τότε και για να πάρετε μία γεύση, θα αφιερώνουμε ένα δισέλιδο με ειδήσεις και ρεπορτάζ, ώστε να μπαίνετε σιγά σιγά στο κλίμα.

ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ από το Euro, έχουμε EUROVISION, ένας θεσμός με φανατικό κοινό στη χώρα μας και με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που ο ΟΠΑΠ βγάζει κουπόνια με τον διαγωνισμό του τραγουδιού. Στο σημερινό φύλλο λοιπόν θα βρείτε ένα ειδικό αφιέρωμα 5 σελίδων από τον... μετρ του είδους Σάββα Σπανούδη, ο οποίος έχει παρακολουθήσει από κοντά τους έξι τελευταίους διαγωνισμούς και την ώρα που εσείς θα έχετε στα χέρια σας το φύλλο, αυτός θα ταξιδεύει για το μακρινό Μπακού όπου έχουν δώσει ραντεβού οι 42 χώρες. Τι μπορείτε να διαβάσετε; Αναλύσεις για όλες τις συμμετοχές, εκτιμήσεις για κάθε τραγούδι και πολλά ειδικά στοιχήματα, από όπου έχετε τη δυνατότητα να αντλήσετε αυτά που σας ικανοποιούν για να συμπληρώσετε το κουπόνι σας. Μάλιστα στο φύλλο της Παρασκευής θα υπάρξει έξτρα ενημέρωση για τον τελικό, με προβλέψεις και αποδόσεις για κάθε γούστο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, το μεσοβδόμαδο κουπόνι περιλαμβάνει τις τελευταίες αγωνιστικές σε Ελβετία και Δανία, εκεί όπου η Νόρντζελαντ βρίσκεται μία ανάσα από το να πάρει τα σκήπτρα, εκτοπίζοντας την Κοπεγχάγη από την κορυφή, ενώ υπάρχει πλήρες πρόγραμμα σε Β’ Ισπανίας, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, συν τέσσερα ματς από την Αμερική, άλλα τέσσερα από το Κύπελλο Βραζιλίας, τους επαναληπτικούς για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες και διεθνή φιλικά. Τέλος, θα βρείτε και μπάσκετ, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, μία σελίδα πόκερ και πολλές προτάσεις για στοιχηματισμό. Πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για να δείτε τα τελευταία νέα όλων των αγώνων και ακούστε μέσω του διαδικτυακού www.betradio.com τις εκτιμήσεις των συναδέλφων. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις