KING BET Παρασκευής 11 Μαΐου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ του στοιχήματος, το τρέχον τετραήμερο αποτελεί το κλείσιμο ενός κύκλου που άνοιξε τον προηγούμενο Αύγουστο. Η Πρέμιερ Λιγκ, το Καμπιονάτο και η Πριμέρα Ντιβιζιόν, τρία εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ρίχνουν αυλαία για τη σεζόν 2011-12, δίνοντας ραντεβού σε τρεις περίπου μήνες που θα ξαναμπούν στα γήπεδα. Τι είδαμε σ’ αυτό το διάστημα; Πολλά και ενδιαφέροντα. Κυρίως είδαμε νέες πρωταθλήτριες, καθώς τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ρεάλ είχαν απουσιάσει από την κορυφή τα τελευταία χρόνια. Για τη Μάντσεστερ Σίτι, τα λέγαμε και στο εξώφυλλο της περασμένης εβδομάδας: «Ονειρο 44 ετών». Οι «σίτιζενς» χρειάζονται απλά νίκη μεθαύριο κόντρα στην ΚΠΡ για να βγουν πάλι στους δρόμους και να πανηγυρίσουν τον τίτλο, πρώτος μετά το 1968. Αλλά, όπως γράφει και ο Μάκης Μηνδρινός στη σελίδα 19, υπάρχει μια παράδοση που «τρομάζει» τους οπαδούς της ομάδας.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, η «Κυρία» εδώ και πέντε μέρες απολαμβάνει την κατάκτηση του σκουντέτο, αλλά θα επιδιώξει να τερματίσει αήττητη, επιτυχία που έχουν να επιδείξουν στο παρελθόν η Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο και των Ολλανδών τη σεζόν 1991-92 και η Περούτζια τη σεζόν 1978-79 (χωρίς ωστόσο να κατακτήσει τον τίτλο). Κάτω από τη Γιουβέντους και τη Μίλαν όμως, γίνεται ένας μικρός… χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Πάνος Γαρίδης ξεδιαλύνει το τοπίο και παρουσιάζει τους 27 συνδυασμούς (σελ. 29) για την 3η, την 4η, την 5η και την 6η θέση που θα κριθούν στο νήμα.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ της Ρεάλ γιόρτασαν με την ψυχή τους στην πλατεία Θιμπέλες πριν από 10 μέρες και μεθαύριο ετοιμάζουν τη δική τους φιέστα για το 32ο πρωτάθλημα. Ωστόσο, υπάρχουν άλλες ομάδες στην Ισπανία που δεν έχουν καιρό για πανηγύρια. Ποιες είναι αυτές και γιατί; Διαβάστε τι γράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 35).

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ και σε Πρέμιερ Σκωτίας, Πορτογαλία, Κύπρο, ενώ στη Γαλλία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική, με τη Μονπελιέ (υποδέχεται τη Λιλ) να έχει το αβαντάζ των τριών βαθμών έναντι της Παρί Σεν Ζερμέν (φιλοξενεί τη Ρεν). Φουλ πρόγραμμα στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, με πλέι οφ σε Α’, Β’ Αγγλίας, Α’, Β’, Γ’ Σκωτίας, Α’, Β’ Ολλανδίας, Βέλγιο και Τουρκία.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, όμως, έχουμε και το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται απόψε στη μάχη των ημιτελικών, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, χωρίς τη… στάμπα του φαβορί, αλλά με πίστη και πάθος για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Σε 5 σελίδες (74, 76-79) θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να ποντάρετε στη γιορτή του μπάσκετ. Από ειδικά στοιχήματα και στατιστικά, μέχρι προϊστορία και προτάσεις. 

Αυτά για σήμερα, ανατρέξτε στο www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα και συντονιστείτε στο www.betradio.com για να ακούσετε τις εκτιμήσεις των συνεργατών. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις