KING BET Παρασκευής 25 Μαΐου 2012



ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ EURO κινείται πλέον όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη, άλλωστε απέμειναν μόλις δύο εβδομάδες για την έναρξη της διοργάνωσης. Οι 16 Εθνικές ομάδες βρίσκονται ήδη σε στάδιο προετοιμασίας και οι προπονητές καλούνται μέσα από τα φιλικά ματς να καταστρώσουν τα πλάνα τους ώστε οι παίκτες τους να βρεθούν σε επιθυμητό επίπεδο όταν κληθούν να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το ερχόμενο τριήμερο διεξάγονται πολλά φιλικά ματς, ανάμεσά τους και η αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας με τη Σλοβενία αύριο το βράδυ στην Αυστρία, από όπου ο Φερνάντο Σάντος θα εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για την 11άδα που θα παρατάξει στις 8 Ιουνίου στη Βαρσοβία. Είναι φανερό ότι η Εθνική μας θα ρίξει το βάρος στην άμυνα, εξάλλου όπως είπε ο Πορτογάλος «εκεί βρίσκεται η δύναμή μας». Πέρα από το ματς της δικής μας ομάδας, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Δανία – Βραζιλία, Ελβετία – Γερμανία, Ισπανία – Σερβία, Ολλανδία – Βουλγαρία και Νορβηγία – Αγγλία (στο ντεμπούτο το Ρόι Χόντσον στον πάγκο των «λιονταριών»).

ΑΠΟΨΕ ΚΛΕΙΝΕΙ
η σεζόν στην Ισπανία, με τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Μπαρτσελόνα, τις ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις στο θεσμό. Το ματς αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που αφήνει την Μπάρτσα μετά από 4 χρόνια και 13 τίτλους, ωστόσο με αγωνία αναμένεται η αντίδραση των Βάσκων και των Καταλανών φιλάθλων που θα βρεθούν στη Μαδρίτη. Σχετικό θέμα υπογράφει ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 9). Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στη σελίδα 13, στο κείμενο του Πάνου Γαρίδη, με πολύ παρασκήνιο και πλήρη ενημέρωση για τις διαθέσεις κάποιων ομάδων στο φινάλε.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,
συνεχίζονται κανονικά τα πρωταθλήματα σε Α’, Β’ Νορβηγίας, Β’ Σουηδίας, Φινλανδία, Αργεντινή, Βραζιλία, Αμερική, Ιαπωνία, ενώ Σάββατο και Κυριακή θα κριθεί ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν του χρόνου σε Τσάμπιονσιπ και Α’ Αγγλίας, καθώς διεξάγονται οι τελικοί των πλέι-οφ στις δύο μικρές κατηγορίες (Α’ και Β’). Αύριο το βράδυ, όμως, έχουμε και EUROVISION, με τη διεξαγωγή του τελικού. Ο απεσταλμένος της KINGBET στο Μπακού, Σάββας Σπανούδης, καταγράφει όλες τις τελευταίες πληροφορίες του διαγωνισμού και επιλέγει τις χώρες που αξίζουν να πάρουν ποντάρισμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
στις προβλέψεις σας, ενώ για τα τελευταία νέα των αγώνων μπορείτε να πληκτρολογείτε www.kingbet.eu και μέσω του διαδικτυακού www.betradio.com έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τις προτάσεις των συντακτών, παρεμβαίνοντας και με δικά σας μηνύματα. Τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις